Adrian Sarbu, avertisment TAIOS dupa amenințarile Rusiei: 'Securitatea ajunge sa fie un termen folosit in discuții de nișa'

Postat la: 17.04.2019 08:48

Omul de afaceri Adrian Sârbu, a declarat marți, la conferința pe securitate, găzduită de Monitorul Apărării, că securitatea a ajuns să fie un termen folosit în discuții de nișă și a făcut referire la sondajul recent care arată poziția multor cititori MEDIAFAX cu privire la securitate și NATO.

Citește și: ULTIMĂ ORĂ Adina Florea a DESCINS la DNA Ploiești pentru a căuta camera de TORTURĂ în care erau audiați martorii neobedienți

"Securitatea ajunge să fie un termen folosit în discuții de nișă. (...) În ultimii 20-30 de ani, nu am făcut suficient de multe pentru securitate, în afară de alăturarea la NATO. E de neconceput securitatea României și în regiune fără prezența Statelor Unite", a declarat Adrian Sârbu.

Patronul MEDIAFAX a făcut referire și la sondajul realizat în ultimele patru zile în cadrul site-urilor din MEDIAFAX Group și care arată că românii cred în NATO și consideră că securitatea nu poate fi asigurată fără prezența SUA.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu