Acuzații BOMBA: Serviciile Secrete romanesti ar lucra pentru George Soros. Ce rol are Iohannis in aceasta ecuație

Postat la: 18.07.2017 08:55

Roger Stone, care a fost recent în Bucureşti, susţine că a aflat că serviciile secrete româneşti ar lucra pentru George Soros. Mai mult, potrivit aceluiaşi consilier, Klaus Iohannis ar fi discutat cu preşedintele SUA despre această problemă la ultima întâlnire pe care au avut-o.

"Am fost în Ungaria şi în România ca să mă întâlnes cu cu forţele anti-Soros din cadrul guvernelor de aici, alese în mod democratic. Şi-au dat seama că Soros este un cancer şi că el caută să submineze şi să răstoarne guvernele alese în mod democratic de aici, prin violenţă. El a cheltuit o avere pentru a-şi planta oamenii lui în guverne, nu numai în guvernele din Ungaria şi România. Dar permite-mi să fiu foarte clar, Alex: ambasadele SUA, din Budapeste şi din Bucureşti sunt ambele complet populate cu oameni care sunt loiali lui George Soros. Oameni care fac ceea ce le cere Soros", informează România TV.

Veşti noi despre 'Game of Thrones': Cine va muri în al şaptelea sezon

Consilierul lui Trump susţine că a fost informat că jumătate din populaţia României este spionată. "Ceea ce se întâmplă aici este că el luptă pentru a submina aceste democraţii. El este cu siguranţă în cârdăşie cu serviciile de informaţii de aici. Serviciile de Informaţii din ambele guverne derulează operaţiuni ilegale, mai mult în linie cu CIA-ul nostru, decât sunt cu propriile guverne.

FRF va fi EXECUTATĂ SILIT: Suma pe care o are de achitat foștilor angajați din cauza lui Răzvan Burleanu

De exemplu, am fost informat astăzi despre supravegherea din România. Dumnezeule, jumătate din populaţia statului este spionată. Jumătate din populaţia din această ţară este sub supraveghere. Este cutremurător ce are de gând Soros. El trebuie să fie oprit. Aceste Instituţii ale Societăţii Deschise pe care el le-a înfiinţat, care sunt faţade pentru terorism şi pentru ceea ce este mai rău trebuie să fie închise.

Roger Stone susţine că Iohannis a discutat cu Donald Trump această problemă.

Bine, eu cred că preşedintele României a pus asta pe masă când s-a întâlnit cu preşedintele SUA săptămâna trecută. Cred că ei încep să înţeleagă ameninţarea gravă a lui Soros pe care acesta o exercită nu numai în SUA, dar şi în străinătate. De ce preşedintele nu i-a spus încă lui Jeff Sessions să se îndrepte agresiv împotriva lui George Soros? Este un mister pentru mine.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu