Actorul britanic Hugh Grant i-a rugat pe hoții care i-au spart mașina sa-i inapoieze un scenariu

Postat la: 14.01.2019 17:00

Actorul britanic Hugh Grant, a cărui mașină a fost spartă duminică seară, i-a rugat pe hoți, prin intermediul un mesaj publicat pe Twitter, să îi returneze un scenariu care se afla printre bunurile sustrase, potrivit bbc.com.

Scenariul se afla într-o geantă, care conținea, printre altele, și cardurile de sănătate ale copiilor actorului, a spus acesta.

"În improbabila probabilitate că cineva îi cunoaște pe cei care mi-au spart mașina în seara aceasta și mi-au furat geanta, vă rog să îi convingeți să îmi returneze măcar scenariul", a scris actorul într-un mesaj publicat duminică seară pe rețeaua de micro-blogging Twitter, explicând că a muncit la acel text mai multe săptămâni.

Grant a adăugat că și-ar dori ca geanta să fie returnată la adresa la care se află Ealing Studios.

Hugh Grant este cunoscut în special pentru rolurile din comedii romantice, precum "Patru nunţi şi o înmormântare/ Four Weddings And A Funeral" (1994), "Notting Hill" (1999), "Pur şi simplu dragoste/ Love Actually" (2003), "Vise americane/ American Dreamz" (2006) şi cele două filme din seria "Bridget Jones". El a fost recompensat, de-a lungul carierei, cu un Glob de Aur, un premiu BAFTA şi un Cesar onorific (2006).

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu