Abia acum s-a aflat: Marele secret al lui Emmanuel Macron din aceasta vara a fost elucidat

Postat la: 13.08.2017 21:15

Unul dintre marile secrete ale verii s-a aflat. Nu se ştia până acum, dar presa din Franţa a făcut anunţul. Unde îşi va petrece Emmanuel Macron concediul? Prima vacanţă de după ce a devenit preşedintele Franţei. Dacă Palatul Élysée rămâne evaziv pe acest subiect, presa franceză scrie că preşedintele francez se află la Marsilia şi se relaxează în casa unui lider local, conform adevarul.ro.

Citește și: S-a aflat locația SECRETĂ unde și-ar petrece Liviu Dragnea concediul

Le Journal du Dimanche a aflat că Emmanuel Macron şi soţia sa Brigitte au sosit la Marsilia joi şi s-au cazat în reşedinţa privată a prefectului regiunii Provence-Alpes-Côte d'Azur, Stéphane Bouillon. Reşedinţa lui Bouillon are un parc de câteva hectare, o piscină şi oferă o privelişte impresionantă, fiind situată pe un deal din Roucas Blanc, un cartier din arondismentul VII al Marsiliei. La Provence confirmă informaţia, scriind că Emmanuel Macron a fost văzut vineri făcând jogging pe plaja Prado. Ulterior, preşedintele francez şi soţia sa au vizitat Castelul Buzine, unde are loc o expoziţie dedicată lui Jean-Paul Belomdondo.

Citește și: FOTO - Cum arată somptuoasa vilă a Simonei Halep

La Provence mai scrie că Macron va rămâne în acest oraş de la Marea Mediterană până la 20 august, însă Élysée nu a vrut să comenteze această informaţie. Preşedinţia franceză a precizat doar că Emmanuel Macron este aşteptat în Europa de Est începând din 23 august. El urmează viziteze Austria, România şi Bulgaria, în scopul de a consolida legăturile cu aceste ţări, mai spune sursa citată.

 

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu