A plouat cu amenzi in prima noapte de carantina a municipiului Constanta - Valoare lor, aproape 12.000 de lei

Postat la: 21.11.2020 15:08

Aproape 1.000 de persoane şi peste 800 de autovehicule au fost verificate de poliţişti şi jandarmi în prima noapte de la instituirea carantinării municipiului Constanţa, în 40 de cazuri fiind date amenzi, în valoare totală de 11.250 de lei, a informat, sâmbătă, Inspectoratul de Poliţie Judeţean., potrivit Agerpres.

Citește și: Soția și Menajera, INTERPUSELE lui Daniel Tudorache - Lua prin intermediul lor diamante, vacanțe de lux, școli private, și aveau conturi și de 3 milioane de lei

"În contextul instituirii măsurii carantinei zonale în municipiul Constanţa, timp de două săptămâni, poliţiştii, jandarmii şi poliţiştii locali sunt mobilizaţi în misiuni de verificare a măsurilor dispuse. (...) În prima noapte de la instituirea măsurii de carantinare zonală, forţele de ordine au verificat 975 de persoane şi 820 de autovehicule. Totodată, au fost aplicate 40 de sancţiuni contravenţionale, în cuantum total de 11.250 de lei", se arată într-un comunicat transmis AGERPRES de IPJ Constanţa.

Municipiul Constanţa a intrat în carantină vineri seara, de la ora 20,00.

Alte şapte localităţi - Lumina, Costineşti, Techirghiol, Medgidia, Mihail Kogălniceanu, Agigea şi Valu lui Traian - intră în carantină sâmbătă seara, la ora 20,00.

Citește și: BREAKING Au fost VÂNDUTE, BĂTUTE, ÎNECATE controlat în CADĂ și INJECTATE cu heroină - Poveștile crunte a victimelor grupării lui Alex Bodi/Adrian Tâmplaru

Incidenţa cumulată a cazurilor de infectare cu SARS-CoV-2 înregistrată în judeţul Constanţa este sâmbătă de 6,16 la mia de locuitori, în municipiul reşedinţă indicele ajungând la 9,36, potrivit unei informări transmise de Instituţia Prefectului.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu