A aparut o noua fotografie cu Liviu Dragnea: 'O poza-document, o predare de ștafeta, doi mustacioși și un specialist in barbi' - FOTO

Postat la: 16.09.2018 17:54

Victor Ponta l-a amenințat pe Liviu Dragnea că va publica mai multe poze cu el și cu reprezentații ”statului paralel”. Fostul premier a difuzat câteva fotografii cu Dragnea și George Maior, Laura Codruța Kovesi și Florian Coldea. Un alt instantaneu a fost postat, pe Facebook, de Felix Rache, fostul consilier al lui Mihai Tudose pe când era prim-ministru.

Rache a distribuit o poză în care Dragnea apare râzând cu Traian Băsescu, Vasile Dâncu și Elena Udrea.

Citește și: Teo Trandafir a vorbit despre salariul ei! Cât a câștigat aceasta

”O poza-document de la ultima receptie de 1 Decembrie la Cotroceni, in mandatul lui Traian Basescu. O predare de stafeta, Basescu-Dancu-Dragnea, un grup organizat de tehnocrati, doi mustaciosi si un specialist in barbi.

Ponta nu e in poza, constant a refuzat compania lui Basescu.

Citește și: S-a aflat! Din ce motiv lipsește mierea românească din marile lanțuri de magazine

In 2014, Gabriela Firea se lupta altfel cu Traian Basescu, nu pe la mese. Era amenintata cu inchisoarea de catre fostul presedinte al României. Firea nu s-a dus la chermeze cu statul paralel, nu a taiat porcii prin vilele de protocol, nu a cautat sa le intre in gratii basistilor asa cum a facut Dragnea. Pana la urma, Basescu e singurul presedinte pe care nu l-a dat jos Dragnea. Chiar daca o perioada si Basescu i-a fost presedinte de partid.

PS: In aceasta poza apare si un cap blond, pentru ca Basescu tinea sa aiba in permanenta langa el o singura nuanta de blond - blond de Costa Rica.”, e mesajul ce însoțește fotografia din 2014.

Citește și: Investiție uriașă! Cât au cheltuit Gabriela Cristea și Tavi Clonda pe vila din Otopeni .

content-image

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu