Warning: session_start(): open(/home/epolitic/public_html/.tmp/sess_i0tm5t4vmvp10vp0rhqb9uskt4, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/epolitic/public_html/.includes/init/session.php on line 12
Așa arata un rege și o regina: Ce au facut monarhii suedezi in India - VIDEO

Așa arata un rege și o regina: Ce au facut monarhii suedezi in India - VIDEO

Postat la: 04.12.2019 16:23

Regele și regina Suediei au fost surprinși pe aeroportul din New Delhi, India, în timp ce își cărau singuri bagajele de mână, transmite publicația India Today.

Regele Carl al XVI-lea Gustaf și Regina Silvia au zburat până în capitala New Delhi cu un avion Air India, pentru o vizită oficială de cinci zile în India, informează mediafax.ro.

Citește și: Ministrul Monica Anisie explică de ce România nu trebuie să fie îngrijorată de rezultatele dezastruoase la testele PISA

Monarhii, care urmează să se întâlnească cu președintele și cu premierul statului asiatic, au fost așteptați la aeroport de un membru al Parlamentului și nu au dorit o recepție fastuoasă.

Imagini cu regele și regina au devenit populare pe internet după ce cei doi și-au cărat singuri bagajele de mână până la automobilul care îi aștepta.

Citește și: Va fi gata până la 15 decembrie! Asigurările date de premierul Ludovic Orban

Aceasta este a doua vizită în India a cuplului. Prima a fost în 1993.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu