55 de pasageri, intre care 17 copii, au fost raniți in urma incidentului aviatic din Rusia

Postat la: 15.08.2019 16:55

Cel puțin 55 de pasageri, inclusiv 17 copii, au fost răniți și au solicitat îmgrijiri medicale după ce avionul în care se aflau a aterizat de urgență pe un câmp din apropiere de Moscova, a declarat pentru agenția TASS o sursă din cadrul Centrului regional pentru Dezastre, potrivit Mediafax.

Citește și: Rareș Bogdan iese la atac! Eugen Teodorovici umilit de membrul PNL

Un număr de 55 de pasageri printre care și 17 copii, au solicitat îngriliri medicale. Șase dintre aceștia au fost transportați la spital, cinci dintre ei, inclusiv un copil, se află în spitalul regional, unul în spitalul Zhukovski”, a declarat sursa.

Aeronva care a aterizat de urgență pe un câmp a fost serios avariată și nu va mai putea efectua curse în viitorul apropiat, a transmis aerolinia într-un comunicat.

Citește și: Lovitură dură pentru Viorica Dăncilă! Consilierul premierului suspect de delapidarea unei sume uriașe

Cutile negre ale avionului A321 sunt intacte și vor fi verificate de experți din cadrul Comitetului Interstatal al Aviației (IAC), a declarat un purtător de cuvânt al Agenției Federale de Transport Aerian.

Citește și: Alexandru Cumpănașu aruncă bomba! Este somat de doi politicieni grei să tacă

Avionul Airbus A321 a efectuat joi dimineață o aterizare de urgență în apropiere de Aeroportul Internațional Zhukovski de lângă Moscova. Potrivit aeroliniei, ambele motoare ale aeronavei au fost avariate după ce au fost lovite de păsări în zbor. La bord se aflau 226 de pasageri și șapte membri ai echipajului.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu