Victor Ponta: Pro România nu votează Guvernul Orban

Postat la: 03.11.2019 17:15

Preşedintele Pro România, Victor Ponta a declarat, duminică, la Antena 3, că nu va vota guvernul Orban. „Am luat decizia de a vota împotriva acestui guvern, pentru că așa s-a format Pro România ca un partid de centru stânga modern, progresist."

"Am întrebat cu ocazia întâlnirilor cu domnul Orban și la comisii dacă se schimbă sistemul fiscal în sensul introducerii impozitării diferențiate, dacă se reformează sistemul de pensii și dacă se schimbă sistemul administrativ și nu am primit niciun răspuns. Nu știu dacă nu au vrut să îmi spună mie sau chiar nu știu ce vor să facă, așa încât nu vom vota pentru învestirea guvernului. Însă înțeleg că domnul Orban cumpără aceeași oameni pe care îi cumpăra doamna Dăncilă.

Sunt câțiva parlamentari care întotdeauna sunt de vânzare", a spus Ponta, duminică, la Antena 3. Întrebat dacă a negociat cu Viorica Dăncilă, Ponta a spus că nu a vorbit cu premierul demis din luna august. „Nici nu-mi doresc să vorbesc, pentru că Viorica Dăncilă nu este un partener cu care să poți să discuți", a mai spus Ponta. „Cu domnul Orban m-am văzut la Parlament, cred că acum zece zile. A fost o discuție inutilă, din punctul meu de vedere, care s-a lăsat cu minciuni spune pe surse de domnul Orban", a adăugat liderul Pro România.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu