Warning: session_start(): open(/home/epolitic/public_html/.tmp/sess_vkbmkiemotnhj95bamrtr7c6e6, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/epolitic/public_html/.includes/init/session.php on line 12
Şefii din PSD, convocaţi de Ciolacu la discuţii. Ce vrea să facă şeful interimar al partidului

Şefii din PSD, convocaţi de Ciolacu la discuţii. Ce vrea să facă şeful interimar al partidului

Postat la: 22.07.2020 14:49

Alegerile interne, deja amânate de pandemie, ar putea avea loc înainte de cele locale, din septembrie. Marcel Ciolacu a spus că şi-ar dori să fie organizat un congres înainte de alegerile locale, pentru că vrea mai multă legitimitate şi autoritate în partid, o autoritate care îşi va spune cuvântul în momentul în care se vor stabili toţi candidaţii şi atunci când el, în calitate de preşedinte plin al PSD, va semna acele liste.

Acesta este şi motivul pentru care Marcel Ciolacu îşi doreşte să fie organizat acest congres în partid înainte de alegerile locale, însă social-democraţii sunt într-o dilemă asupra modului în care să facă acest eveniment intern. Ei se tem să aducă la Bucureşti sute de persoane, având în vedere tot acest context al epidemiei şi al restricţiilor care trebuie respectate. Le este frică să nu aducă mai multe prejudicii de imagine partidului organizând congresul, având în vedere că trebuie respectate toate normele sanitare. Prin urmare, Marcel Ciolacu vrea să se consulte cu toţi preşedinţii de organizaţii judeţene astăzi şi mâine, pentru a vedea care este şi părerea lor şi dacă este inclusiv oportun să fie organizat un congres on-line al partidului.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu