Warning: session_start(): open(/home/epolitic/public_html/.tmp/sess_mtoa5j06gklaa9l1jra3aoddl0, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/epolitic/public_html/.includes/init/session.php on line 12
Referendumul "Fără penali în funcţii publice" se va organiza pe 23 august. Anunţul făcut de PSD

Referendumul "Fără penali în funcţii publice" se va organiza pe 23 august. Anunţul făcut de PSD

Postat la: 08.07.2020 19:01

Conducerea interimară a PSD a decis miercuri că va susţine în Parlament iniţiativa de revizuire a Constituţiei "Fără penali în funcţii publice". Din calculele social-democraţilor, referendumul se va organiza pe 23 august, a anunţat purtătorul de cuvânt al PSD, Lucian Romaşcanu.

Proiectul "Fără Penali în Funcţii Publice" prevede că nu pot ocupa funcții publice persoanele condamnate definitiv. În schimb, Dan Barna, preşedintele USR, a cerut, luni, în Camera Deputaţilor, ca referendumul "Fără penali în funcţii publice" să fie organizat odată cu alegerile locale din septembrie. Motivul: PSD ar vrea ca iniţiativa să fie votată în luna august pentru că "sunt şanse să pice".

De asemenea, în Biroul Politic Naţional al PSD, liderii formaţiunii au reiterat intenţia de a depune o moţiune de cenzură împotriva Guvernului PNL. Mai mult, PSD a mai decis că proiectul Guvernului privind carantinarea se va vota în plenul Camerei Deputaților "cel mai târziu mâine dimineață, cu modificări majore în comisia juridică".

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu