Warning: session_start(): open(/home/epolitic/public_html/.tmp/sess_vn2h3t7gc341i6hik11a9ac1r4, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/epolitic/public_html/.includes/init/session.php on line 12
Rareș Bogdan despre disputa PNL-USR de la locale: E anormal ca un partid să încerce să facă ordine în interiorul altui partid!

Rareș Bogdan despre disputa PNL-USR de la locale: E anormal ca un partid să încerce să facă ordine în interiorul altui partid!

Postat la: 22.06.2020 16:16

Invitat la Realitatea Plus, europarlamentarul Rareș Bogdan a povestit despre disputa dintre PNL și USR în privința candidaturilor la alegerile locale.

Rares Bogdan a vorbit în special despre candidatul PNL la sectorul 2, Dan Cristian Popescu, candidatul cu cele mai mari șanse la alegeri, dar care nu este dorit de USR.

Viceprimarul sectorului 2, Dan Cristian Popescu, este un politician extrem de activ, pe care locuitorii sectorului 2 îl recunosc ca primar. Lui Popescu i se reproșează de către USR lipsa de integritate, acest fapt nefiind dovedit până acum.

Rareș Bogdan denunță imixțiunea conducerii USR în modalitatea de alegere a candidaților PNL și de asemenea, îi acuză că inventează probleme penale și de integritate pentru a scoate din cursă candidații PNL deja validați de filiale.

"Din păcate, cei de la USR refuză în acest moment candidați unici, iar noi suntem în discuții inclusiv cu PMP (...) Mi se pare puțin anormal ca un partid să încerce să facă ordine în interiorul altui partid", a declarat prim-vicepresedintele liberal Rareș Bogdan.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu