Warning: session_start(): open(/home/epolitic/public_html/.tmp/sess_pprnc4ivl5lskj25oqe2gdreu5, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/epolitic/public_html/.includes/init/session.php on line 12
PSD pune in vederea guvernului Orban o noua moţiune de cenzură. Anunţul făcut de Marcel Ciolacu

PSD pune in vederea guvernului Orban o noua moţiune de cenzură. Anunţul făcut de Marcel Ciolacu

Postat la: 07.04.2020 08:34

PSD ameninţă că va depune o moțiune de cenzură pentru a da jos guvernul Orban, după cum a declarat preşedintele interimar al partidului, Marcel Ciolacu, în emisiunea Marius Tucă Show.

Moțiunea va fi depusă dacă actualul Executiv va continua cu „abordarea pompieristică", a declarat președintele social-democraților, Marcel Ciolacu, la „Marius Tucă Show", relatează Mediafax. Marcel Ciolacu a declarat că nu va fi depusă moțiunea de cenzură cât timp România se confruntă cu pandemia.

Liderul PSD ameninţă cu o moţiune de cenzură, care ar puta fi depusă după încetarea stării de urgenţă, potrivit declaraţiilor făcute luni seara pentru sursa citată. "Atât timp cât este stare de urgenţă şi este încă un pericol această pandemie asupora vieţilor românilor nu vom depune moţiune. Dacă se continuă în acelaşi ritm de greşeli şi această abordare total pompieristică şi fără nicio viziune de viitor, cred că se impune şi e o necesitate", a spus Ciolacu. Guvernul Orban a fost învestit pe 14 martie, ajutat de voturile tuturor partidelor politice, în contextul crizei generate de noul coronavirus.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu