Warning: session_start(): open(/home/epolitic/public_html/.tmp/sess_spi72cqatgqr3369gerjd3fis4, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/epolitic/public_html/.includes/init/session.php on line 12
Precizări importante despre COVID-19 în sectorul 2

Precizări importante despre COVID-19 în sectorul 2

Postat la: 30.03.2020 18:20

Dan Cristian Popescu, viceprimarul sectorului 2, demontează știrea conform căreia în sectorul 2 ar fi cele mai multe cazuri de îmbolnăviri cu coronavirus.

Reamintim că săptămâna trecută toată media a anunțat că în sectorul 2 sunt 116 cazuri de COVID-19, cele mai multe din București. Știrea reală însă este că sunt 116 persoane bolnave, dar care sunt internate pe teritoriul sectorului.

"Am cerut Comitetului pentru Prevenirea și Stoparea Coronavirusului detalii și așa am primit informarea că în sectorul 2 sunt doar 25 de cetățeni bolnavi. Ceilalți sunt internați în sectorul 2, pentru că aici avem cele două spitale dedicate COVID-19. Bolnavii sunt veniți atât din toată Capitala, dar și din țară", a declarat Dan Cristian Popescu.

Știrea de săptămâna trecută a fost preluată de Ministrul Educației, Monica Anisie, de secretarul general PNL sector 2 și Director la Sala Palatului, Adrian Costache, dar și de președintele USR sector 2 și candidat la Primăria sector 2, Radu Mihaiu.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu