Ponta nu se dezminte! Pro România, candidat comun cu PSD și ALDE la prezidențiale

Postat la: 25.06.2019 09:00

Victor Ponta ia în calcul posibilitatea unui candidat unic al PSD-ALDE și Pro România pentru prezidențiale. A făcut anunțul, în direct, în emisiunea „Legile Puterii".

,, Le-am explicat simplu, dacă își pune PSD un candidat, ALDE un candidat si Pro România pe Câmpeanu ajungem sa ne batem pentrul locul trei, la turul doi stăm și ne uităm. (...) Eu mi-aș dori in turul doi un candidat de centru stânga, să fie o persoană care să fie acceptată de cei care votează. Am vorbit cu cei de la ALDE, cei de la PSD sunt tulburati...ALDE îl vrea pe Tărcieanu, noi pe Câmpeanu(...) O competiție stânga dreapta e benefică, cand se debalansează lupta nu e bine pentru societate, pentru că ramân oameni nereprezentați'', a spus Ponta.

Purtătorul de cuvânt al PSD, Mihai Fifor, a scris, duminică, pe Facebook, că se gândeşte serios să candideze şi el la alegerile prezidenţiale. "Mă gândesc foarte serios la această posibilitate", a fost răspunsul lui Mihai Fifor, întrebat fiind, pe Facebook, dacă va lua în calcul o posibilă candidatură la preşedinţia României. Până în momentul de faţă, social-democraţii Şerban Nicolae, Eugen Teodorovici şi Liviu Pleşoianu au anunţat că intenţionează să intre în cursa pentru desemnarea prezidenţiabilului PSD.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu