PMP îl vrea premier pe Traian Băsescu: Are suficientă experienţă

Postat la: 24.02.2020 16:36

Liderul PMP Eugen Tomac a declarat, luni, că Traian Băsescu ar fi o propunere bună de premier, pentru că fostul preşedinte al României are suficientă experienţă pentru a trece ţara de acest moment de criză.

Eugen Tomac susţine că Traian Băsescu are suficientă experienţă pentru a putea fi desemnat premier. „Traian Băsescu oricând poate fi o propunere pentru funcţia de prim-ministru al României şi are suficientă experienţă pentru a trece ţara printr-un moment de criză", a spus TOmac. Liderul PMP spune despre Curtea Constituţională că este politizată, în contextul în care instituţia a decis, luni, că desemnarea lui Ludovic Orban pentru a doua oară în funcţia de premier e neconstituţională.

Mai mult, Tomac consideră că preşedintele României trebuie să convoace partidele la noi consultări şi să termine „aventura" privind anticipatele. „Asistăm la un moment pe care puţină lume îl estima că se poate întâmpla. Preşedintele are obligaţia de îndată să convoace partidele la noi consultări. Cred că ţara trebuie să aibă în timpul cel mai scurt un guvern capabil să gestioneze treburile publice într-un moment de tranziţie", a mai spus Eugen Tomac.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu