Warning: session_start(): open(/home/epolitic/public_html/.tmp/sess_mqbpvvui4f9a21euiqcqnb3790, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/epolitic/public_html/.includes/init/session.php on line 12
Pavel Popescu, liderul PNL Sector 4 si candidat la primaria locala declara razboi Chinei incalcand orice principii liberale democratice. Lumea il considera in peste 1000 de comentarii drept stupid

Pavel Popescu, liderul PNL Sector 4 si candidat la primaria locala declara razboi Chinei incalcand orice principii liberale democratice. Lumea il considera in peste 1000 de comentarii drept stupid

Postat la: 05.04.2020 20:03

Deputatul Pavel Popescu, care este si seful PNL Sector 4 si candidat la primaria locala din partea partidului, declară - pe Facebook - război total comuniștilor din China. El isi propune, de luni, sa bage si un printr-un proiect de lege: "Partidul Comunist Chinez nu poate cumpăra România! Trebuie să plătească cu vârf și îndesat pentru tot răul făcut!". Postarea sa a facut peste 1000 de comentarii in care, in majoritate, lumea il apostrofeaza pentru o asemenea bazaconie.

Deputatul PNL Pavel Popescu a declarat război comuniștilor din China, anunțând că va depune de luni un proiect de lege prin care solicită "blocarea tuturor investițiilor companiilor chineze în domenii denumite strategice pentru următorii 10 ani și condiționarea strictă a lor în alte domenii, pe teritoriul statului român". Mai mult, liberalul sef de Sector 4 al Capitalei a atras atenția că "Partidul Comunist Chinez trebuie să plătească cu vârf și îndesat pentru tot răul făcut", în contextul crizei COVID-19.

"Vă anunț că în următoarele zile voi depune un proiect legislativ prin care cer BLOCAREA tuturor investițiilor companiilor chineze în domenii denumite strategice pentru următorii 10 ani și CONDIȚIONAREA strictă a lor în alte domenii, pe teritoriul statului român. Fie că vorbim de companii cu acționariat direct sau indirect.

Fac apel la toți politicienii, indiferent de partidele din care fac parte, la toate instituțiile statului și conducătorii lor, la toate organizațiile non-guvernamentale, la toate firmele de public affairs, la fiecare român care înțelege crimele comunismului și la toată presa din România, să conștientizeze măcar în ceasul al doisprezecelea pericolul pe care îl reprezintă conducerea comunistă a Chinei de azi pentru economia, unitatea și sănătatea statului român, a Europei și a întregii lumi. Treziți-vă!

Respect cultura majoră, milenară a poporului chinez dar urăsc comunismul cu toata ființa mea. Partidul Comunist Chinez nu poate cumpăra libertatea, sănătatea sau viețile românilor ba mai mult, dacă se dovedesc ca fiind adevărate tacticile mizerabile folosite în aceste zile tragice împotriva întregii economii, Partidul Comunist Chinez trebuie să plătească cu vârf și îndesat pentru tot răul făcut.

Partidul Comunist Chinez nu poate cumpăra România. Partidul Comunist Chinez nu va cumpăra România pentru că România urăște comunismul și iubește democrația", este postarea deputatului Pavel Popescu, pe Facebook, care a atras peste 1000 de comentarii in care liberalul este criticat in privinta acestei idei pe care multa lume o vede drept stupida, o aberatie, in contradictie totala cu democratia si cu principiile liberale chiar.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu