Marcel Ciolacu, după creșterea pensiilor în Parlament: Singurul afectat e PNL pentru că rămâne fără bani să cumpere primari, traseiști și voturi

Postat la: 22.09.2020 16:16

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a transmis marți, după ce plenul reunit al Parlamentului a votat rectificarea bugetară cu amendamentul care prevede creșterea punctului de pensie cu 40%, că deficitul bugetar nu va crește, singurul impact negativ urmând să fie simțit de liberali care „rămân fără banii cu care să-și cumpere noile mandate".

„Astăzi am făcut dreptate pentru 5 milioane de pensionari! Pensiile trebuie să crească cu 40%! Bani sunt! Guvernul mutase banii pensionarilor, copiilor și profesorilor în Fondul de rezervă și în capitolul Acțiuni Generale de la Ministerul Finanțelor, de unde puteau fi folosiți după bunul plac de Orban și Cîțu!!! Banii țării ajunseseră Pușculița electorală a PNL! Din care cumpărau primari, traseiști și voturi! PSD a făcut ce este corect! Am mutat banii înapoi la oameni! Pentru că sunt ai lor, nu ai lui Orban sau Iohannis! Deficitul bugetar nu crește cu niciun leu! Singurul impact negativ este pentru Orban și PNL care rămân fără banii cu care să-și cumpere noile mandate!", a scris Marcel Ciolacu pe pagina sa de Facebook.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu