Warning: session_start(): open(/home/epolitic/public_html/.tmp/sess_lslm2m1kskol4dk892h8jrrcf3, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/epolitic/public_html/.includes/init/session.php on line 12
Marcel Ciolacu, după ce Standard & Poor's menține la negativ ratingul României: "Cele mai negre previziuni s-au adeverit"

Marcel Ciolacu, după ce Standard & Poor's menține la negativ ratingul României: "Cele mai negre previziuni s-au adeverit"

Postat la: 06.06.2020 10:53

Standard & Poor's (S&P) a confirmat vineri ratingul României la "BBB-/A-3" pentru datoria pe termen lung şi scurt în valută şi în monedă locală şi a menţinut perspectiva negativă, se arată într-un comunicat al agenţiei de evaluare financiară.

Marcel Ciolacu, lider interimar al PSD, traduce ca un eșec decizia Standard & Poor's de a menține ratingul României. "Singura performanță a PNL este viteza cu care îndatorează România la dobânzi uriașe: 1000 euro/secundă. În 7 luni au luat 80 de miliarde.", atrage atenția președintele Camerei Deputaților.

"Cele mai negre previziuni s-au adeverit: NEGATIV - asta definește Guvernarea PNL! Toate minciunile guvernării PNL au fost spulberate de Standard&Poor's care reconfirmă, din păcate, că România rămâne acolo unde a bagat-o PNL - pe NEGATIV! Și cu perspectivă de înrăutățire! Unde este măreața creștere economică în fapt inexistentă?! Unde sunt tonele de bani netipăriți de la Bruxelles cu care PNL se împăunează deja? Unde sunt investițiile străine care, de fapt, fug din România?!

Niciunde! Singura performanță a PNL este viteza cu care îndatorează România la dobânzi uriașe: 1000 euro/secundă. În 7 luni au luat 80 de miliarde. Dar în economie au ajuns doar 3. UNDE SUNT BANII?? Guvernarea PNL-PDL a aruncat țara în haos, austeritate și șomaj. Este nevoie urgent de un plan coerent și sustenabil de măsuri pentru redresarea economiei!", e mesajul lui Ciolacu.

 

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu