Iureș in PSD. Președintele executiv interimar Paul Stănescu a demisionat din funcție pentru contradictii cu Viorica Dancilă

Postat la: 07.06.2019 15:59

Decizia sa vine în urma contradicțiilor cu Viorica Dăncilă. Acesta nu-și dorește organizarea unui congres pentru a stabili o nouă conducere. Comitetul Executiv Naţional al PSD s-a reunit vineri pentru a stabili dacă organizează sau nu un congres pentru alegerea unei noi conduceri şi pentru stabilirea candidatului la alegerile prezidenţiale.

"Vineri va avea un CEx și vom hotărî să facem cu personalități din partid care vor să candideze, dar și cu alte personalități din afara partidului, dacă vor să vină la noi, să facem studii sociologice să vedem cine se plasează cel mai bine. Persoana care va candida poate să fie din partid, e posibil să fie și din afara partidului, dar se va hotărî la congres", a declarat la Antena 3 Paul Stănescu.

El a mai spus că data congresului va fi stabilită în ședința CEx de vineri. De asemenea, Stănescu a spus, după condamnarea lui Liviu Dragnea la trei ani și jumătate de închisoare cu executare, că PSD "niciodată nu a stat într-o persoană".

"Am pierdut o bătălie, nu am pierdut și războiul. Probabil mulți nu înțeleg, PSD e cel mai mare partid din România și niciodată nu a stat într-o persoană. E un partid viu. Perioada e foarte grea. Apelul meu e unul de unitate. Eu sunt convins că PSD va fi pe primul loc la alegerile care vor veni. Partidul se va remonta foarte repede și toți colegii au înțeles. Sunt convins că ne vom mobiliza, vom avea cel mai bun candidat la prezidențiale și ne vom bate până la capăt. Vrem ca PSD sau eventual coaliția să dea președintele țării pentru următorii ani", a mai spus președintele executiv al social-democraților.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu