Întâlnire cu preşedintele, cu 3 zile înainte de alegeri: Ludovic Orban şi Nicuşor Dan, discuţii cu Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni

Postat la: 24.09.2020 12:12

Premierul Ludovic Orban şi Nicuşor Dan, candidatul susţinut de PNL şi Alianţa USR-PLUS la Primăria Capitalei, s-au aflat joi dimineaţă la Palatul Cotroceni, unde s-au întâlnit cu preşedintele Klaus Iohannis, transmite News.ro.

"Pot să vă confirm că am avut această discuţie cu preşedintele şi cu premierul", a declarat Nicuşor Dan, conform News.ro. Candidatul susţinut de PNL şi Alianţa USR-PLUS la Primăria Capitalei a mai precizat că s-a întâlnit cu premierul Ludovic Orban la Palatul Victoria, după discuţiile cu preşedintele Iohannis la Palatul Cotroceni.

Nicuşor Dan nu a dat detalii despre subiectul discuţiilor, precizând că nu are acordul celorlalţi participanţi pentru a face publice informaţiile. De asemenea, nu a spus cui a aparţinut această iniţiativă, explicând că premierul şi preşedintele pot da aceste detalii. Potrivit sursei citate, Nicuşor Dan a ieşit singur de la întâlnire, întrucât şeful Executivului a mai rămas pentru a sta de vorbă cu preşedintele.

 

 

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu