Warning: session_start(): open(/home/epolitic/public_html/.tmp/sess_vvg9fl5h5voonosaeom52n7s33, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/epolitic/public_html/.includes/init/session.php on line 12
Florin Roman, deputat PNL: Fifor sa demisioneze urgent

Florin Roman, deputat PNL: Fifor sa demisioneze urgent

Postat la: 12.08.2019 09:06

"Danciloza e o boala prea printre liderii PSD. Cel mai nou caz este cel al vicepremierului Fifor, ministrul MAI solicitând prefecților nici mai mult, nici mai puțin sa 'analizeze stadiul de rezolvare al sesizărilor și dosarelor penale'!", afirma Florin Roman.

"Ii atrag atenția domnului Fifor ca singurii care pot sa studieze acest lucru sunt procurorii, iar prefecții nu au absolut nici o atribuție legală in acest sens. Numai procurorul da dispoziție in dosarele penale aflate in cercetare la politie. Nici un sef din POLITIE de la șeful de inspectorat și pana la ultimul sef din POLITIE nu da dispoziții in dosarele penale aflate in cercetarea poliției. Nu au astfel de atribuții conform Codului de procedura penală. Repet - numai procurorul.

PNL solicita demisia sau demiterea de urgentă a ministrului Fifor având in vedere gravitatea afirmațiilor sale. Și retragerea lor imediata, pentru ca prefecții politici nu au ce cauta in verificarea dosarelor penale!", mai spune vicepresedintele PNL.

 

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu