Warning: session_start(): open(/home/epolitic/public_html/.tmp/sess_6e0rstu4nfv94eekr2c9gie7r0, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/epolitic/public_html/.includes/init/session.php on line 12
Fifor ii arata lui "Herr Iohannis" taierile anuntate de PNL: Vor anula voucherele de vacanta, bonusurile si sporurile!

Fifor ii arata lui "Herr Iohannis" taierile anuntate de PNL: Vor anula voucherele de vacanta, bonusurile si sporurile!

Postat la: 14.10.2019 11:29

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, ii transmite presedintelui Klaus Iohannis, caruia i se adreseaza cu formula "Herr Iohannis", ca taierile de pensii si salarii nu sunt una dintre "sperietorile mincinoase ale PSD", ci sunt sperietorile PNL si sunt adevarate.

"Iohannis a spus ieri ca taierile de pensii si salarii care urmeaza ar fi una dintre 'sperietorile mincinoase ale PSD'. In primul rand, nu sunt ale PSD! Sunt sperietorile PNL, Herr Iohannis! Si nu sunt mincinoase, ci cat se poate de adevarate!

PNL-istii spun ca vor anula voucherele de vacanta. Asta nu e o taiere de salariu, Herr Prasident?

PNL-istii spun ca vor anula bonusurile si sporurile bugetarilor. Adica tot taieri de salarii!

Si premierul Sica zice ca trebuie impozitate salariile IT-istilor din privat. Asta nu e tot o taiere de salarii, Herr Iohannis?", afirma Mihai Fifor.

Detalii aici - Florin Citu acuza ca bugetarii sunt privilegiatii societatii si ar trebui sa munceasca fara vouchere, tichete si sporuri. Reactia PSD

Fostul ministru ii transmite lui Iohannis ca inclusiv consilierul sau personal afirma ca "trebuie impozit progresiv pe salarii (si stat, si privat) - adica tot taieri - si ca trebuie lasati pe drumuri 400.000 de bugetari".

"Si nu spuneati chiar dumneavoastra si tot PNL-ul in cor ca 'nu mai sunt bani de pensii'? Pai tocmai v-ati dat de gol ca vreti sa le taiati. Ca e logic, daca 'nu mai sunt bani', trebuie taiate", incheie Fifor.

Presedintele Klaus Iohannis a declarat duminica, la Timisoara, ca vor exista numeroase "minciuni gogonate" din partea PSD, cum este cea cu taierea pensiilor si salariilor.

"Da, veti guverna cu un guvern de tranzitie, toti va vor ataca, sa nu credeti ca pesedistii vor ceda puterea usor. Au inceput deja sa vehiculeze sperietori pesediste. Si pentru a demonta prima minciuna gogonata a PSD-istilor va spun voua, nu vor exista taieri de pensii si salarii.

Vor urma si alte incercari pesediste, vor incerca sa boicoteze votarea noului Guvern, vor incerca sa mearga la CCR... Va spun aceste lucruri nu ca sa va speriati, nici nu as putea, va spun aceste lucruri ca sa fiti pregatiti sa ducem lupta mai departe, va spun aceste lucruri ca sa facem Romania normala", a afirmat seful statului la Adunarea Regionala a PNL Vest.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu