Deptuatul USR Iulian Bulai, după o disuptă cu Bacalbașa: Susțin testarea psihologică obligatorie, la intrarea în Parlament

Postat la: 19.02.2020 09:33

Deputatul USR, Iulian Bulai, susține introducerea obligativității testării psihologice a parlamentarilor. Ideea i-a venit în urma unei dispute cu deputatul PSD Nicolae Bacalbașa, la comisiile de cultură, în cadrul audierii ministrului de resort, social-democratul jignindu-l pe colegul său de la USR și strigându-i "clopotarule".

"Mai bine clopotar decât comunist! Astăzi, în fața mea, în comisiile reunite de cultură, la audierea ministrului Culturii, l-au lăsat nervii pe deputatul PSD, doctorul Bacalbașa! Susțin obligativitatea testului psiholog la intrarea în Parlament. Asemenea oameni nu ar trebui să mai aibă loc în viitorul Parlament! Te aștept alături de noi pentru a opri împreună asemenea dezastre în viitor", a reacționat, ulterior, pe Facebook, deputatul USR.

În cadrul audierii ministrului de resort Bogdan Gheroghiu, deputatul PSD, cunoscut, de altfel, pentru ieșirile sale nervoase, a urlat efectiv la Bulai atunci când acesta a vrut să intervină în dezbaterea referitoare la modul în care guvernul a ales să marcheze ziua lui Constantin Brâncuși. "Eşti un individ obraznic, clopotarule!", a urlat Bacalbașa. "Există diverse clase sociale şi fiecare se comportă după cum vine de la mă-sa!", a mai spus social-democratul. În Parlament au mai existat propuneri legislative privind introducerea testării psihologice pentru candidații la președinție sau parlament, însă acestea nu au trecut niciodată de votul forului legiuitor.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu