Cozmin Gușă: "In PSD sunt probleme legate de de finanțarea acțiunilor organizațiilor județene, care periclitează grav campania electorală pentru locale"

Postat la: 13.02.2020 20:25

Într-o declarație de presa, Cozmin Gușă face referiri la problemele cu care se confruntă filialele locale ale PSD din punctul de vedere al bugetului. Gusa mai propune si un audit intern al cheltuirii banilor partidului in contractele cu mass-media

Declarație Cozmin Gusa, membru PSD Sector 1:

"Voi propune CEX PSD de săptămâna viitoare doua chestiuni legate de cheltuirea banilor partidului obținuți prin subvenție, având in vedere ca am sesizat niște neajunsuri sau anomalii in urma deplasărilor prin teritoriu pe care le am realizat in ultimele săptămâni. Propunerile le fac in calitate de membru simplu, dar dacă va fi nevoie, voi ruga colegi membri CEX sa le înainteze spre discuție:

1. Am sesizat o mare problema legată de finanțarea acțiunilor organizațiilor județene PSD, sume mici colectate din cotizații, respectiv cvasiinexistența unor sponsori. Acest fapt periclitează grav pregătirea campaniei electorale pentru alegerile locale, ceea ce poate genera un insucces nedorit pentru partid. Drept urmare, propun alocarea a 4 milioane de roni pe luna, din totalul de cca 7 milioane de roni încasați de către PSD, câtre organizațiile județene PSD in cursul anului electoral 2020, reușind astfel sa sprijinim adecvat eforturile de organizare și campanie ale colegilor noștri din plan local. Suma de peste 3 milioane de roni este suficientă pentru o organizare eficientă la centru, și spun asta prin prisma experienței mele de fost secretar general, respectiv sef de campanie. (rezulta o medie de cca 100.000 roni per luna per organizație județeana PSD, dar sumele pot fi alocate proporțional cu populația județului).

2. Propun un audit intern al cheltuirii banilor partidului in contractele cu mass-media , strict direcționat pe informația care circula la nivelul PSD, conform careia ar fi comandate in baza acestor contracte atacuri împotriva unor colegi de partid, fapt nu doar imoral, dar și nestatutar. (pe scurt , nu este vorba doar de atacurile la adresa lui Vasile Dancu sau alții din ultimele zile, ci de o acțiune desfășurată inclusiv in cursul anului trecut de către niște colege cu sarcini operative in derularea contractelor cu mass-media).

 

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu