Warning: session_start(): open(/home/epolitic/public_html/.tmp/sess_p35v11o2nk962rrueclmakeq97, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/epolitic/public_html/.includes/init/session.php on line 12
Ciolacu vrea să-i găsească un loc de muncă lui Dăncilă: Nu a apelat la mine, o să vorbesc cu dânsa

Ciolacu vrea să-i găsească un loc de muncă lui Dăncilă: Nu a apelat la mine, o să vorbesc cu dânsa

Postat la: 23.01.2020 08:51

Marcel Ciolacu a afirmat, miercuri, că Viorica Dăncilă nu a apelat la el pentru a obține un loc de muncă, însă va sta de vorbă cu aceasta. Liderul PSD susține că nu a mai vorbit în ultimul timp cu fostul premier al României.

"Nu am mai stat în ultimul timp de vorbă cu dânsa. A fost totuși prim-ministrul României. Să respectăm funcțiile în stat. Nici dânsa nu a apelat la mine, nu sunt nici eu în măsură. Dar mi-ați dat o idee, o să vorbesc cu dânsa", a spus Marcel Ciolacu, la Realitatea PLUS, potrivit Mediafax.

Fostul premier Viorica Dăncilă a declarat recent că „deocamdată" nu s-a angajat, deși a primit mai multe propuneri, lăsând să se înțeleagă că o decizie ar urma să ia săptămâna viitoare. Pe de altă parte, Dăncilă a afirmat că nu va candida pentru nicio funcție la congresul PSD care va avea loc în februarie.

Întrebată la interviurile Mediafax dacă s-a angajat după ce a părăsit funcția de premier, Viorica Dăncilă a răspuns: „Nu am un serviciu deocamdată. Am mai multe propuneri. (...) Când ai pierdut, rămân foarte puţini lângă tine". Fostul premier a mai declarat că nu va candida la nicio funcție în conducerea PSD, obiectivul său fiind în continuare șefia organizației pentru femei.

 

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu