Ce-i transmite Dan Tudorache urmașei Clotilde Armand la final de mandat

Postat la: 29.10.2020 16:26

După ce au existat controverse și discuții aprinse pe tema scrutinului din 27 septembrie, instanța a decis că userista Clotilde Armand se poate instala în fotoliul de primar al sectorului 1.

Drept urmare, social-democratul Dan Tudorache strâns lucrurile de la Primărie și a părăsit biroul din Banu Manta, nu înainte de a-i adresa un mesaj succesoarei sale în fotoliul de edil al sectorului 1.

"În pofida neregulilor și fraudei, mă înclin în fața deciziei justiției române, de a recunoaște validitatea alegerilor din Sectorul 1. Părăsesc astăzi funcția de primar al Sectorului 1 cu inima împăcată, convins că am făcut tot ce mi-a stat în putință pentru binele locuitorilor. Îi doresc mult succes doamnei Clotilde Armand în mandatul domniei sale", a ales să transmită Tudorache, via Facebook, după ce a încheiat această etapă din viața sa politică.

De altfel, Armand anunțase în urmă cu două zile, după ce Tribunalul București a respins toate cele 125 de contestații depuse după scrutinul de luna trecută, iar alegerea sa în fruntea Primăriei Sector 1 a fost validată definitiv, că e gata să înceapă treaba de primar al sectorului 1. "Avem de reconstruit și de dezvoltat un sector", scria Clotilde Armand pe aceeași rețea de socializare.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu