Bomba alegerilor! PSD propune pentru Cotroceni un actor

Postat la: 13.07.2019 08:17

Actorul Mircea Diaconu, fost europarlamentar, ar putea fi candidat al PSD la alegerile prezidenţiale. Sau cel puţin asta îşi doreşte primarul Sectorului 1, Dan Tudorache. Edilul propune partidului ca decizia prezidenţiabilului să se ia doar în funcție de rezultatul sondajelor de opinie.

„Eu, dacă e, l-aş vedea şi pe Mircea Diaconu, ca să zic aşa", a declarat Dan Tudorache la emisiunea „Studio politic" de la Digi24 vorbind despre prezidențiabilii PSD.
- Aţi vedea mai degrabă o variantă a unui candidat din exteriorul PSD...
- Da, e un candidat pe care l-am putea susţine dacă stă foarte bine...
- Dar e măsurat în sondajele PSD?
- Cred că da. Dar chiar dacă nu e măsurat, cred că ar fi bine să fie măsurat în sodaje, Mircea Diaconu, a spus primarul Sectorului 1.

Cât despre anunţul făcut de Viorica Dăncilă, că ar putea candida dacă partidul îi cere aceasta, liderul PSD susţine că a rămas surprins şi că a aflat vestea de la televizor.

- Vă daţi seama că noi am aflat din presă. Sau eu cel puţin eu am aflat. Pentru că ştiam ce ne-a spus nouă la şedinţele anterioare.
- Şi ce v-a spus?
- Că nu doreşte să candideze, acum bănuiesc că îşi doreşte, înseamnă că va trebui prinsă în sondaj, a spus Dan Tudorache.

Tot mai mulţi social-democraţi contrazic premierul. Dumitru Buzatu de la Vaslui vrea un candidat comun al alianţei PSD-ALDE, iar Paul Stănescu de la PSD Olt o propune pe Gabriela Firea.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu