"RAREȘ FILAT DE CĂTRE PAHONȚU!". Eu n-aveam nicio îndoială, cred ca nici KlauSILĂ...

Postat la: 09.07.2020 - 10:15

Fiind departe de Cluj la momentul aniversării fetiței lui Rares Bogdan, n-am putut participa la petrecere, însă a doua zi, prieteni prezenți acolo mi-au povestit tărășenia: de la drona manevrată de pe un deal din apropiere de către un "aeromodelist pasionat", la o doamnă care-și tot plimba un cărucior de copii vreo 2 ore si se oprea des să facă poze restaurantului, incluzand în dispozitiv o jurnalistă apropiată "rezerviștilor" care a patrulat in zonă non-stop.

Era clar că trupa lui Tolo de la "Libertatea " avusese sprijin logistic "de specialitate" pentru a-i da o lovitură de imagine lui Rareș Bogdan, în contextul în care LuCOVID, "FAVORITUL REZERVIȘTILOR", tocmai trecea prin chinurile administrării dezastrului generat de "țigări, băutură, veselie la Guvern". Operațiunile la acest nivel nu se realizează decât cu aprobare tacită din partea vreunei "PĂDURI", și era simplu, doar prin procedeul de "eliminare", să se ajungă la concluzia că șeful SPP, Lucian Pahonțu, s-ar afla la originea aprobării.

Motive avea destule: Rareș este "sursă alternativă de informații" pentru KWI, ceea ce n-a fost acceptat nici în cazul Mădălinei Dobrovolschi și a generalului Gabriel Crețu, eliminați de la Cotroceni prin scandalul Ayahuasca; același Rareș o pune-ntr-o lumină proastă la București, doar prin comparație și potențial electoral, pe Violeta Alexandru, favorita lui Pahonțu la administrarea Capitalei; si la fel, liberalii grupați în jurul lui Rares Bogdan, încurcă planurile pentru a deveni alternativă la Ludovic Orban celeilalte favorite a sefului SPP, anume "gratzioasei" Alina Gorghiu.

Prin urmare, Pahonțu avea toate motivele să acționeze, iar faptul c-a făcut-o in cârdășie cu echipa celor "2 FRAȚI PĂTAȚI, COLDEA & PREDOIU", care coordonează de la distanță strategia editoriala a "acoperiților" lui Tolo, devoalează în mod util pentru societate tabloul jocurilor de influență subterane din această perioadă. Care tablou, poate lămuri suplimentar si cine "ține ațele" fie CONDUCERII INTERIMARE A PSD, fie CANDUDATURII LUI NICUȘOR DAN, fie USERISTILOR, s.a.m.d. Ce urmeaza acum?! Că vara e lungă și agitată... "VOM MURI ȘI VOM VEDEA!", vorba cu tâlc a unui poet anonim.

Cozmin Gușa

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu