Liderii PSD tin in spate un personaj dubios de la ARR, omul interlopilor. Spagarul Cristian Anton este pe cale sa fie promovat intr-un post cheie

Postat la: 17.05.2019 09:42

Puiu Șerban Cârnu, un cunoscut interlop din Tomisoara, împreuna cu Alfred Simonis zis și Freddy, liderul grupului PSD de la Camera Deputaților se afla in spatele unui personaj de-a dreptul dubios, pe nume Cristian Anton. Acesta este director juridic la ARR, autoritate aflată in cadrul Ministerului Transporturilor.

Anton este de sapte ani in aceasta functie. Înainte de ARR a lucrat la la OPC Timișoara de unde a fost dat afara pentru spagi, intre care este cunoscut un episod cu o mita constand in carne de oaie și diferite mizilicuri pe care le-a pretins.

Acum, la ARR, Cristian Anton este in comisia de examinare a Transportatorilor unde este recunoscut pentru "taxele" pe care le percepe pentru ca soferii sa treaca testele fără a se prezenta la examen. Anton a mai încercat pe vremea premierului Sorin Grindeanu sa urce intr-o funcție înaltă in minister, chiar de secretar de stat, dar atunci cand Grindeanu a cerut o informare despre el deoarece ii era necesară pentru ocuparea postului a decis sa nu îl mai pună, avand un renume care ar fi murdarit imaginea primului ministru.

Acum, Anton se lauda peste tot ca el și prietenii lui au rezolvat problemele "sus" și in cateva zile va veni director la o importantă companie. Lucrurile abia acum se complica deoarece Puiu Ștefan Cârnu, de care vorbeam la inceputul articolului, promite posturi contra unor sume de bani in avans dând exemplul lui Anton care in cateva zile va fi director.

O data cu venirea la ARR și veniturile (spagile) lui Anton au crescut considerabil, având in vedere ultima achiziție, un jeep de 90.000 euro la dispozitia nevestei sale, dar care bineînțeles nu este pe numele sotilor, neapărând in declarația de avere. Acum nu rămâne decât sa vedem dacă spusele lui Anton și ale lui Puiu Cârnu, ca au rezolvat "sus" si ca ei pot rezolva orice post contra unor sume de bani se vor adeveri sau nu.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu