Teoria Big Bang este falsa: Universul nostru si Universurile Paralele au existat dintotdeauna

Postat la: 19.02.2015 23:03

Fascinatia asupra Universului nostru a atras de-a lungul timpului tot felul de oameni intelepti ce au incercat sa formuleze o idee, o teorie despre cum ar fi aparut acesta. In textele antice, indeosebi cele ezoterice, Universul, dar si Universurile Paralele sunt vazute ca fara de inceput si fara de inceput. In Evul Mediu, religia iudeo-crestina, prin puterea inchizitiei a torturat si condamnat sub pretextul acuzei de „vrajitorie", toate persoanele ce erau prinse ca studiau sau prezentau astfel de informatii ezoterice. Dupa ce omenirea iesiea din Evul Mediu, a aparut o alternativa la manipularea religioasa, iar aceasta se numea stiinta.

Adeptii curentelor stiintifice, puneau mare accent pe o logica rigida, caci aici se excludea orice insemna „paranormal", „ezoteric" sau „spiritual". Motivul pentru care adeptii stiintei erau axati doar pe rigiditatea logicii si a ratiunii se datora faptului ca, dupa cum acestia acuzau, „religia a intarziat dezvoltarea stiintifica a omenirii". Desigur, aici au si ei dreptatea lor, insa stiinta de astazi, nu-i o stiinta reala, ci una falsa, caci din ea nu fac parte aspecte ezoterice, paranormale si spirituale ale vietii, acestia considerandu-le „prostii". In ultimii ani, a aparut o noua ramura a stiintei si anume: Fizica Cuantica (spirito-stiinta). Fizica Cuantica este o stiinta complet noua, care face legatura dintre partea mistica, subtila, ezoterica si „paranormala" a vietii si stiinta oficiala, realizand astfel o uniune a acestor doua domenii atat de diferite, ca si concepte ce sunt antagonice.

Societatea moderna a lasat doar doua curente, antagonice, asupra carora oamenii pot deveni adepti:

1. stiinta oficiala - care este falsa, contrafacuta si incompleta la nivel de Univers.

2. religia - modificata, rastalmacita, interpretata, devenita o afacere banoasa.

De data asta, Fizica Cuantica, trebuia sa fie alternativa la care oamenii erei moderne, ar trebui sa adere. Una dintre intrebarile pe care si le-au pus adeptii stiintei oficiale a fost: „cum a aparut Universul ?" Acestia, chiar si astazi, dupa ce Fizica Cuantica a demonstrat existenta Universurilor Paralele, continua sa-si puna o intrebare la singular (Universul). Potrivit site-ului Collective Evolution, oamenii de stiinta, adepti ai Fizicii Cuantice, sustin ca Universul nostru, a existat dintotdeauna.

Cum este cu teoria Big Bang si cine a formulat-o ?

Una dintre cele mai proeminente si cunoscute teorii la nivel general este teoria „Big Bang", aceasta fiind un model cosmologic adoptat de stiinta oficiala pentru a „explica" conditiile initiale si dezvoltarea ulterioara a Universului nostru cunoscut. Termenul de „Big Bang", in general, se refera la ideea ca, Universul s-a extins de la o singularitate primordiala fierbinte si densa acum aproximativ 13 miliarde de ani. Adeptii acestei teorii mai sustin ca „Universul se extinde permanent inca de la aparitia sa" si se mai intreaba „de ce pare a fi uniform in toate directiile" ?

Astronomul american Edwin Hubble a descris Universul ca fiind în continuă extindere, dând cosmologilor „o temă pentru acasă". El pornește de la ideea că la începuturi, cu circa 13,7 miliarde de ani în urmă, Universul încă nu exista. Ceea ce a existat a fost doar un punct de o natură cu totul specială, o așa-numită singularitate, ceva fără dimensiuni dar cu o energie infinită. La momentul „zero" acest punct a ieșit din starea lui de singularitate (încă nu se știe din ce cauză) și și-a manifestat uriașa energie printr-o inimaginabilă explozie, Big Bang-ul, care mai continuă și în ziua de azi. În anul 1940 fizicianul ruso-american George Gamow și asistenții săi Ralph Alpher și Robert Herman au lansat ideea de explozie incandescentă de materie și energie de la începuturile Universului. Numele teoriei „Big Bang" a fost dat de astronomul englez Fred Hoyle în 1950.

Există trei indicii majore pentru „veridicitatea" teoriei Big Bangului:

- Vârsta celor mai bătrâne stele este de 12-13,2 [1] miliarde de ani, adică ea corespunde parțial cu vechimea Universului.
- Analiza luminii emise de galaxii indică faptul că obiectele galactice se îndepărtează unele de altele cu o viteză cu atât mai mare, cu cât sunt mai îndepărtate de Pământ, ceea ce sugerează că galaxiile erau altădată adunate într-o regiune unică a spațiului;
- În ziua de azi, în toate regiunile Universului există o radiație de fond („radiație cosmică") foarte slabă, un fel de fosilă, rămășiță de pe urma torentelor de căldură și lumină din primele clipe ale Universului.
- În radiația cosmică de fond a fost detectat un model care confirmă existența undelor gravitaționale asociate inflației cosmice, momentul de expansiune rapidă a Universului.

Fizica Cuantica sustine ca Universul nostru si Universurile Paralele au existat dintotdeauna ! Primul indiciu din cele patru prezentate mai sus, nu poate fi luat ca ceva incontestabil intrucat oamenii de stiinta spun ca „varsta celor mai batrane stele este de 12-13,2 miliarde de ani". Oare, au analizat ei toate stelele din Univers ?! Nu, asadar, daca n-au analizat toate stelele din Univers, cum pot sa joace cu niste cifre? Simplu: astea-s speculatii, nu adevar clar si precis ! Punctul al treilea ne vorbeste despre „regiunile Universului". Oare, au fost ei in toate acele regiuni ale Universului ? Raspunsul este clar: Nu ! Au ajuns ei cumva la capatul Universului ? Iarasi nu, asadar, cum pot ei spune ca Universul are inceput, devreme ce nu i-au gasit o limita ?! Teoria Big Bang a derivat din matematica relativitatii generale a lui Einstein, teorie ce a fost contrazisa recent de alti oameni de stiinta, asta pentru ca viteza luminii nu este maxima in Univers, asa cum s-a crezut, neutrinii depasind-o.

Ahmed Ali Farag de la Universitatea Benha, co-autor al studului prin care recunosc ca teoria Big Bang este falsa, spune urmatoarele: „Singularitatea Big Bang este cea mai grava problema a relativitatii generale, deoarece legile fizicii par sa se descompuna acolo." Potrivit cercetatorului, Nassim Haramein, directorul de cercetare pentru Proiectul de Rezonanta (Resonance Project), „pentru fiecare actiune exista o reactie opusa egala.". Site-ul dedicat stiintei cuantice, Phys, prezinta noul model al Fizicii Cuantice la care lucreaza diversi cercetatori pentru a corecta toate erorile furnizate de-a lungul timpului despre Univers. In cadrul acestui model se va tine cont de energia si materia intunecata a Universului.

Problema pe care oamenii de stiinta ai fizicii cuantice o ridica, in cazul teoriei Big Bang si facand apel la teoria relativitatii generale consta in faptul ca soarta Universului, dupa singularitatea Big Bang, ar fi aceea de colaps, acesta urmand sa devina din ce in ce mai mic pana devine un singur punct. Asta, daca am lua de buna teoria Big Bang, pe cand daca admitem ca Universul nu are nici inceput si nici sfarsit, pentru ca nu i s-au gasit limitele, atunci vom avea o alta perspectiva asupra sa, iar asta-i doar inceputul unei noi stiinte care este Fizica Cuantica. Cei care au studiat teoria Universului Holografic cu privire la Constanta lui Plank, au inteles falsitatea teoriei Big Bang.

sursa: departamentul-zero.ro

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu