Viorel Lis, în stare gravă la spital. Fostul primar al Bucureștiului a leșinat pe stradă

Postat la: 11.10.2019 - 12:04

De mai multă vreme, starea de sănătate a lui Viorel Lis nu este una dintre cele mai bune, fiind destule situații în care fostul primar al Capitalei a fost nevoit să apeleze la ajutorul de urgență al medicilor.

Invitată în emisiunea "Răi da` Buni", Oana Lis, cea care îi este alături lui Viorel Lis nu numai în momentele fericite, ci și în cele foarte dificile, a mărturisit că - atunci când au fost la mare - acesta a leșinat pe stradă. Oana a chemat, imediat, o ambulanță, iar Viorel Lis a fost transportat la spital, acolo unde i-au fost acordate îngrijirile medicale necesare. Oana Lis a mai declarat, în timpul emisiunii, că are grijă chiar și "finaciar" de Viorel Lis, cu atât mai mult cu cât - în primii ani de relație - el era cel care o ajuta foarte mult.

„A ajuns casnic și am ajuns eu să am grijă de el și financiar. Primii 10-15 ani din relație el a avut grija de mine, iar acum s-a întors roata și trebuie să mă întăresc eu și să rezolv eu toate problemele. Până la urma așa ne-am căsatorit, la bine și la greu", a spus Oana Lis la Antena Stars.
Oana și Viorel Lis, împreună și la bine, dar și la greu

Pe lângă problemele de sănătate grave cu care se confruntă în ultimii ani, Viorel Lis nu stă deloc bine nici la capitolul finanțe. El a dezvăluit că are o pensie de 2.200 de lei și că mai primește - de la Asociația Revoluționarilor - 1.000 de lei pe lună. În afară de acești bani, el mai încasează 900 de lei de la chiriașii care stau într-un apartament pe care îl deține în București. La un moment dat, fostul edil a subliniat că soţia lui, Oana Lis, trebuie să fie mai chibzuită cu banii.

"Nu vreau să-mi critice nimeni soţia. Ea se ocupă de mine şi de toate cheltuielile. Eu cheltuiesc foarte puţin. Ea e moartă fără bani. Analizele mele costă mult. Am 2.200 de pe urma funcţiei de primar general, 1.000 de le revoluţionari şi un apartament închiriat de unde iau 200 de euro pe lună. Ies cam 100-200 de lei de cheltuit pe zi. Nu vreau să vând hainele. Vreau să mi le duc la curăţat. Nu vând nici tablourile", a declarat Viorel Lis în cadrul unui interviu la Antena 1.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu