Tom Cruise, în carantină! Filmările pentru „Misiune imposibilă" au fost oprite din cauza coronavirusului

Postat la: 25.02.2020 - 18:27

Epidemia de coronavirus face ravagii în aproape toată lumea. În prezent există peste 79.550 de oameni infectați și s-au înregistrat 2.628 de victime. Recent, virusul a ajuns în Italia, iar asta a alertat întreaga Europă.

Toată lumea este afectată de acest nou tip de virus, nici vedetele de la Hollywood nu au făcut excepție. Se pare că, Tom Cruise a rămas în carantină într-un hotel din Veneția, din cauza epidemiei de coronavirus care a izbucnit în Italia.

Au început filmările pentru „Misiune imposibilă" , iar una din locațiile în care trebuia s-a se filmeze a fost Italia. Actorul se afla de câteva zile acolo, când a început epidemia. Din cazua situației actuale, producătorii au decis întreruperea filmărilor imediat ce coronavirus a început să facă victime în Peninsulă.

„Din motive de siguranţă şi pentru bunăstarea actorilor noştri şi a echipelor, şi din cauza eforturilor autorităţilor locale veneţiene de a opri orice adunare de persoane în faţa ameninţării cu coronavirus, modificăm programul producţiei pentru cele trei săptămâni de filmări la Veneţia", a spus un purtător de cuvânt al Paramount Pictures, conform presei internaţionale.

Tom Cruise se află în Veneția de pe data de 20 februarie, însă filmările s-au oprit destul de repede. Nicio persoană din echipă nu a contactat coronavirusul, însă decizia a fost luată ca o măsură de precauție. Toată echipa a fost lăsată să plece acasă până la reluarea producției.

Filmările pentru noul film „Misiunea imposibilă" nu au fost singurele care au avut de suferit din cauza coronavirusului. A fost anulată și săptămâna modei de la Milano, celebrul carnaval de la Veneția, iar șase meciuri de fotbal din Seria A o să fie jucate cu ușile închise.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu