Warning: session_start(): open(/home/epolitic/public_html/.tmp/sess_4l9qfqbd1fo0to9hirdhs4ksi0, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/epolitic/public_html/.includes/init/session.php on line 12
Tolea Ciumac, aproape omorât de un interlop celebru. Cine i-a pus gând rău?

Tolea Ciumac, aproape omorât de un interlop celebru. Cine i-a pus gând rău?

Postat la: 12.05.2019 09:30

Un interlop celebru, cunoscut drept unul dintre cei mai periculoși bătăuși de stradă, era cât pe ce să-l omoare, din orgoliu, pe Tolea Ciumac.

Surse din anturajul fostului mare luptător au dezvăluit, pentru spynews.ro, că în urmă cu mai multă vreme, ar fi existat un conflict între Tolea și un interlop celebru din București, care controlează o mare parte din cartierul Drumul Taberei, Florin Bloju.

Numai că Tolea nu este ușor de învins într-o dispută "parte-n parte", iar interlopul despre care vorbim și despre care se spune că este extrem de orgolios, nu putea suporta gândul că sportivul cu origini basarabene ar putea să-l învingă.

În aceste condiții, spun sursele citate, Bloju l-ar fi lovit intenționat cu mașina și l-ar fi agresat pe Tolea abia după ce a fost sigur că acesta nu se mai poate apăra.

Cu toate că, din punct de vedere legal, un astfel de incident ar fi putut să fie încadrat cu ușurință ca și tentativă de omor, presupusul scandal a rămas fără urmări, în condițiile în care, la momentul respectiv, nu a ajuns și la urechile polițiștilor.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu