Warning: session_start(): open(/home/epolitic/public_html/.tmp/sess_7ql1b2tnjdmbi7o18g8gso9mh7, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/epolitic/public_html/.includes/init/session.php on line 12
Românii au talent 2020. Cine a câștigat marele premiu de 120.000 de euro

Românii au talent 2020. Cine a câștigat marele premiu de 120.000 de euro

Postat la: 30.05.2020 13:01

Radu Palaniță este marele câştigător a sezonului 10 Românii au Talent. Acesta a câştigat premiul de 120.000 de euro oferit de LIDL România.

Radu Palaniță a reuşit să emoţioneze şi de data aceasta publicul printr-o melodie cântată excepţional. Din motive de distanţare socială, mecanicul talentat ne-a oferit şi un videoclip spectaculos în marea finală de la Românii au Talent.

Radu Palaniță are 40 de ani și este mecanic auto, iar de patru ani a descoperit că îi place foarte mult să cânte. Prezent pe scena Românii au talent, bărbatul a reușit să îi cucerească pe cei prezenți cu vocea lui. Florin Călinescu l-a trimis direct în semifinală, cu un Golde Buzz.

"Nu am niciun fel de studii muzicale, însă am aflat că pot să cânt, în urmă cu 4 ani si jumătate, într-un bar de karaoke. De atunci, la fiecare sfârșit de săptămână, frecventez locații de karaoke unde cânt alături de prieteni. Mi-am dat seama că vreau să încânt oamenii cu muzica mea", a spus Radu, potrivit site-ului Românii au Talent.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu