Radu Pietreanu trece prin clipe grele. Problemele de sanatate l-au pus la pamant. Unde se afla acum

Postat la: 22.08.2019 - 08:43

Radu Pietreanu sufera de probleme grave de sanatate, dar este puternic si hotarat sa iasa invingator din lupta cu boala. Radu Pietreanu se afla in aceste momente in Turcia, la tratament, acolo unde urmeaza cu strictete sfaturile medicilor pentru a se face bine.

Chiar daca toata lumea il stie un barbat plin de viata si cu zambetul pe buze, Radu Pietreanu trece prin clipe grele, in urma vestilor primite de la medic. Astfel ca acesta a decis sa plece de urgenta in Turcia, acolo unde medicii l-au supus imediat unui tratament specializat. Radu Pietreanu, in varsta de 55 de ani, a scris istorie in lumea teatrului de comedie. Actorul a devenit celebrul gratie formatiei "Vacanta Mare", dar care s-a destramat in anul 2008.

Dupa despartirea de colegii de la "Vacanta Mare", Radu Pietreanu a decis sa mearga pe cont propriu. O perioada a decis sa-si schimbe domeniul si a ales sa fie agent de securitate la aeroport, insa lumea artistica l-a chemat din nou. Astfel, Radu Pietreanu a inceput sa faca stand-up comedy si si-a format o noua trupa. Alaturi de cei doi colegi, acestia mergeau prin diferite localuri pentru a-i distra pe oameni cu glumele lor. In cele din urma, actorul s-a despartit si de cei doi colegi si a ales sa revina la marea sa dragoste, muzica, pe care o facea, insa, in paralel si cu show-urile de stand-ul comedy.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu