Prima intalnire. Cum sa alegi florile de la o florarie online Bucuresti pentru a impresiona si a cuceri?

Postat la: 25.06.2020 - 12:51

E emotionanta, e ciudata, e unica pentru fiecare. Prima intalnire poate fi un succes sau un esec, depinde foarte mult de tine si de modul in care o gandesti. Dincolo de imbracaminte si de discurs, la prima intalnire trebuie sa ai si florile potrivite cumparate de la o florarie online Bucuresti ca sa fii sigur ca ajung la timp. Ce iti doresti la aceasta intalnire unica? Sa impresionezi si sa cuceresti, cu siguranta. Nu e usor, asta o stim cu totii, insa nu e nici imposibil.

Totul este sa comanzi florile cele mai frumoase si acele aranjamente care ar putea sa fie pe placul domnisoarei care ti-a cucerit inima. Cum alegi florile pentru o astfel de ocazie?

Fa o lista cu cateva saptamani inainte de intalnirea programata si incearca sa iti dai seama, din discutiile avute pana atunci cu iubita ce ii place, ce ar vrea sa primeasca. Ca sa nu strici surpriza incearca sa afli totul despre preferintele ei fara ca ea sa isi dea seama. E nevoie de ceva exercitiu ca sa nu te dai de gol, insa vei reusi cu siguranta sa ai lista cu florile preferate sau cu anumite culori care ii plac. Floraria de Vis, de exemplu, are o multime de buchete de flori si de aranjamente pentru prima intalnire, poti sa te uiti la toate ofertele si sa alegi cateva. I le poti arata si iubitei fara sa ii spui ce ai de gand, sub diferite pretexte, pentru a putea sa vezi care e cea mai buna alegere.

Cand ai gasit doua sau trei buchete, aranjamente care i-ar placea poti sa te orientezi mai departe spre culorile dorite si spre cele mai interesante ambalaje, accesorii. Ideea este ca florile oferite sa fie elegante, sa fie cat mai simplu de livrat la timp sa fie superbe.

Florarie online

Pentru prima intalnire procesul de alegere poate continua cu analiza serviciilor premium puse la dispozitie de o florarie online cu experienta, cum este si Floraria de Vis. Vrei transport rapid si gratuit, reduceri pentru diverse comenzi, dar si o comunicare cat mai buna cu cei care se ocupa de flori si de aranjamentele pentru prima intalnire. Daca ai mai multe florarii pe lista discuta cu fiecare si incearca sa vezi unde ai mai multe avantaje. Floraria care are cele mai bune servicii si de unde poti comanda florile cat mai repede este si floraria de unde vei cumpara toate florile pentru prima intalnire.

Florile pentru prima intalnire se aleg mult mai simplu daca le compari, daca folosesti comparatoarele de pe site-uri, daca te uiti cu atentie la descrieri si fotografii. Compararea este importanta pentru a putea alege cea mai buna varianta de aranjamente pentru ziua in care vei merge la prima intalnire cu ea. Pe langa o comparatie atenta e nevoie si de consultanta de specialitate. Echipa florariilor online este alaturi de clienti pe chat-ul online sau la telefon, ofera toate informatiile necesare de fiecare data. Poti intreba orice legat de flori si calitate, de producatori sau de livrare, primesti toate raspunsurile si iei cea mai buna decizie.

Buchete de flori

In situatia in care te-ai hotarat asupra unor buchete de flori superbe pentru prima intalnire nu ar strica sa ai mai multe tipuri de flori si culori in acelasi buchet. Un buchet care are doar o singura floare si o singura culoare poate fi banal. Daca exista o combinatie de flori cu parfumuri diferite, dar discrete, cu siguranta vei impresiona iubita si o vei face sa zambeasca si sa isi doreasca sa mai fie si o alta intalnire in viitor.

Florarii priceputi pot sa intervina in acest moment si sa iti dea idei de combinatii, sa iti sugereze cele mai reusite buchete de flori pentru prima intalnire, se poate personaliza orice aspect al buchetelor. Cele mai interesante idei vor fi puse in practica in timp record in asa fel incat la prima intalnire sa ai tot ce iti trebuie in „arsenalul" de cucerit.

Ursuleti din trandafiri

Nu e de ajuns sa vii la prima intalnire cu flori si aranjamente florale originale. Ceva iesit din comun, unic, original iti va spori sansele de a cuceri persoana din fata ta. De exemplu, pe langa buchete de flori superbe poti sa comanzi si ursuleti din trandafiri de la florariile online. Ursuletii din trandafiri sunt potriviti pentru o astfel de ocazie, au trandafiri rezistenti si foarte usor de integrat in astfel de aranjamente, au parfum placut si sunt foarte usor de realizat in cel mai scurt timp. Tot ce e dragut si arata si foarte bine va impresiona si va cuceri, domnisoarele vor aprecia ursuletii din trandafiri, vei fi apreciat pentru creativitatea alegerii si pentru tot efortul depus pentru a cuceri si a atrage atentia.

Cu ursuletii din trandafiri e foarte usor sa ai si aranjamente florale deosebite, poti sa ii folosesti doar pe ei ca sa obtii un aranjament pentru prima intalnire. Ursuletul din trandafiri va arata excelent si va putea fi folosit si pe post de bibelou, e foarte usor de transportat, are greutati mici, poate sta in orice decor si in orice camera, in orice loc dintr-o locuinta. Asa isi va aminti de tine si de prima intalnire o perioada lunga de timp.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu