Warning: session_start(): open(/home/epolitic/public_html/.tmp/sess_f1p80bglnblienlp6isvhvebv5, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/epolitic/public_html/.includes/init/session.php on line 12
Moment emoționant la UNTOLD. Un DJ de renume mondial i-a dedicat o melodie Alexandrei: "Ne vei lipsi, nu vei fi uitată, oriunde ai fi"

Moment emoționant la UNTOLD. Un DJ de renume mondial i-a dedicat o melodie Alexandrei: "Ne vei lipsi, nu vei fi uitată, oriunde ai fi"

Postat la: 04.08.2019 09:50

Un moment emoționant a avut loc în timpul concertului susținut de DJ Don Diablo, la UNTOLD, în timpul nopții de sâmbătă spre duminică, acesta dedicând o piesă Alexandrei, fata ucisă la Caracal.

„Ne vei lipsi, nu vei fi uitată, oriunde ai fi", a fost mesajul rostit de pe scena Cluj Arena, în timpul concertului susținut de DJ Don Diablo, la UNTOLD. Pe ecranul principal al scenei a fost postată o poză cu Alexandra. Gestul DJ-ului suedez a emoționat cei pe cei peste 100.000 de fani prezenți la festival.

Alexandra Măceșanu (15 ani) a dispărut, miercuri, 24 iulie, după ce a luat o mașină de ocazie. În același mod a dispărut în aprilie 2019 și Luiza Melencu (18 ani). Suspectul, Gheorghe Dincă, a fost identificat abia vineri, 26 iulie, după ce Alexandra a sunat, joi, de trei ori la 112 pentru a-și anunța răpirea. Dincă și-a recunoscut duminică faptele și a spus le-a omorât pe fete și că a ars cele două cadavre.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu