Mihai Bendeac susţine că a fost infectat cu coronavirus: "Eram absolut normal, iar în decurs de cinci minute aveam toate simptomele"

Postat la: 17.05.2020 - 12:33

Mihai Bendeac (37 de ani) a declarat într-o ediţie specială a emisiunii „iUmor“ că a fost infectat cu coronavirus. Actorul a asigurat că nu este o glumă şi a mărturisit prin ce simptome au trecut el şi familia lui.

Mihai Bendeac a făcut dezvăluirea în timpul unei ediţii „iUmor" filmate în condiţii speciale, de acasă. Întreaga familie a actorului a avut de suferit: mama, tatăl, fratele, unchiul şi mătuşa, după cum el însuşi a mărturisit.

„Prima întrebare pe care o am: Sunt singurul care a a avut Covid? (n.r. adresându-se colegilor de emisiune) Eu, tata, mama, frati-miu, rude, în prima serie! Mama mea o să mă omoare că v-am zis. Exact atunci când a început carantina, eu fusesem la Timişoara câteva zile la rând, dar n-a fost de acolo. Bunicul meu a murit după câteva zile, iar preotul care a fost acolo a fost infectat cu Covid-19. Simptomele au început la mama şi la taică-miu, apoi la fratele meu. După care, o mătuşă şi un unchi au intrat în spital", a declarat Bendeac.

Actorul a descris şi ce simptome au avut el şi membrii familiei sale:

„S-a manifestat în funcţie de vârstă. Fratele meu a avut doar tuse. Mama şi tata au avut aceleaşi simptome. Pe ei i-a chinuit 8-9 zile. Pe mine m-a chinuit cam 48 de ore. Ce m-a frapat pe mine e că eram absolut normal, iar în decurs de cinci minute aveam toate simptomele, care sunt: dureri musculare extrem de puternice, o stare de oboseală şi nu mai aveam deloc gust şi miros. De aceea am slăbit vreo trei, patru kilograme în acele zile", a mai afirmat actorul.

Pentru că filmările show-urilor TV care implică prezenţa unui public numeros au fost oprite în această perioadă, Mihai Bendeac a fost în izolare, astfel că nu s-a ştiut despre starea sa.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu