Kit Harington este internat într-o clinică de dezintoxicare. Actorul, afectat de finalul "Game of Thrones”

Postat la: 29.05.2019 11:26

Actorul britanic, în vârstă de 32 de ani, a ajuns la clinica de lux Privé-Swiss din Connecticut acum o lună, a declarat o sursă pentru New York Post. Harington, care a jucat timp de opt ani rolul lui Jon Snow în „Game of Thrones, a fost supus tratamentului în timpul ce finalul serialului era difuzat.

Publicistul lui Kit Harington a confirmat pentru Daily Mail că actorul s-a internat. „Kit a luat decizia de a folosi pauza din programul lui ca pe o oportunitate de a petrece timp într-o clinică de wellness pentru a lucra la câteva probleme personale", a spus publicistul. Facilitatea care costa mai mult de 120.000 de dolari pe lună îi învață pe cei internați să facă față stresului și emoțiilor negative.

O sursă care susține că are o relație de prietenie cu actorul a spus pentru Post că Harington s-a internat la clinică „predominant pentru stres, extenuare și abuz de alcool". Potrivit aceleași surse, soția lui Kit Harington, Rose Leslie, este alături de actor. Finalul „Game of Thrones" l-a afectat pe Kit Harington destul de tare. Actorul ar fi izbucnit în lacrimi când a citit scenariul ultimului sezon al serialului.

„Mi se frânge inima. Iubesc serialul acesta mai mult decât orice. Nu a fost niciodată doar un job pentru mine, este viața mea", a mărturisit Kit într-un documentar HBO despre finalul seriei. Nu doar Kit a fost afectat de finalul serialului. Fanii „Game Of Thrones" au iniţiat o petiţie prin care solicită ca al optulea sezon al seriei TV să fie refăcut, fiind dezamăgiți de ultimele episoade ale serialului lansat în anul 2011.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu