Irina Tănase, video viral în care vorbeşte despre relaţia cu Dragnea: „Mami, Liviu este mai mare decât tata?"

Postat la: 06.03.2020 - 10:46

Iubita lui Liviu Dragnea, Irina Tănase, a postat pe contul ei de Instragram un instastory în care răspunde sarcastic unor întrebări legate de relaţia cu fostul lider PSD, alături de mama ei.

Irina Tănase şi mama ei par să se amuze pe seama unor întrebări privind relaţia tinerei de 26 de ani cu Liviu Dragnea (57 de ani), în prezent încarcerat în penitenciarul Rahova. În primul filmuleţ, care a devenit viral, Irina Tănase îşi întreabă mama dacă a fost şocată atunci când a aflat despre relaţia ei cu Dragnea.

„Mami, ai fost şocată când ai aflat de relaţia mea cu Liviu Dragnea?", îşi întreabă Irina mama, care răspunde: „Oh, daaa! Am rămas şocată până în ziua de azi."

„Mami, Liviu este mai mare decât tata?", este a doua întrebare a Irinei. „Cu cel puţin 30 de ani. Cred că nici nu exista când te-a conceput", răspunde femeia.

„Voi aţi luat la cunoştinţă de relaţia noastră în 2019?", îşi întreabă Irina mama, la care aceasta spune: „Ieri".

„Dacă mai aveţi întrebări şi surse din astea, mama e deschisă să vă răspundă", îşi încheie Irina story-ul.

Fostul lider social-democrat Liviu Dragnea este în închisoare din luna mai a anului 2019, după ce a fost condamnat la trei ani şi jumătate de închisoare în dosarul angajărilor fictive de la Protecţia Copilului Teleorman.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu