Ionuț Dolănescu, prins în timp ce conducea cu 125 km/h. Artistul ar putea rămâne pieton pentru 3 luni

Postat la: 23.01.2020 - 08:53

Ionuț Dolănescu ar putea rămâne fără permis, după ce Judecătoria Vaslui i-a respins contestația depusă la procesul verbal întocmit de polițiști în luna iulie a anului trecut. Atunci, permisul i-a fost suspendat, după ce a fost prins circulând cu 125 de kilometri pe oră. Decizia nu este definitivă.

Cântărețul Ionuț Dolănescu a rămas fără permis, pentru 90 de zile, în luna iulie a anului trecut, după ce a fost prins conducând cu 125 km/h la ieșirea din Vaslui spre Muntenii de Jos. Acesta a contestat procesul verbal întocmit de polițiști, iar, în urma dezbaterilor, magistrații Judecătoriei Vaslui i-au respins, marți, cererea.

„Respinge plângerea contravenţională formulată de petent împotriva procesului-verbal de contravenţie (...) din 21.07.2019 în contradictoriu cu intimata Inspectoratul Județean de Poliție Vaslui, cu sediul în Vaslui, județul Vaslui, ca neîntemeiată. Menţine procesul verbal contestat ca legal şi temeinic", se arată în încheierea de ședintă a magistraților Judecătoriei Vaslui.

Procesul dintre Ionuț Dolănescu și Inspectoratul Județean de Poliție Vaslui a avut primul termen pe 31 octombrie 2019, la Judecătoria Vaslui. În 16 ianuarie 2020, magistrații au amânat cauza, din lipsă de timp pentru a delibera.

Decizia de marți nu este definitivă și poate fi contestată. Ionuț Dolănescu poate rămâne fără permis, abia după o decizie defintivă în acest caz.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu