Incredibil. O bătrână de 101 ani a supravieţuit gripei spaniole, cancerului şi COVID-19: "Are un ADN supraomenesc"

Postat la: 30.04.2020 - 08:52

Chiar dacă pare incredibil, o bătrână în vârstă de 101 ani poate fi considerată o adevărată supraviețuitoare, după ce a reușit să "învingă" gripa spaniolă, cancerul și... noul coronavirus.

Angelina Friedman locuiește, acum, într-un cămin de bătrîni din statul New York, iar în luna martie a fost testată pozitiv la noul coronavirus. Dar, spre surprinderea medicilor, femeia a reușit să învingă boala, iar familia eu o descrie drept o supraviețuitoare, cu un "ADN supraomenesc".

Potrivit informațiilor publicate de agerpres.ro, Angelina Friedman provine dintr-o familie de imigranți italieni și s-a născut în 1918, atunci când pandemia de gripă spaniolă făcea ravagii. Mama ei a murit la naștere, iar ea și doi frați ai săi au locuit în Brooklyn, împreună cu tatăl lor. După ce s-a căsătorit, Angelina Friedman și soțul său au fost diagnosticați cu cancer, dar ea a supraviețuit cancerului pulmonar, în vreme ce soțul ei a pierdut "lupta" cu boala nemiloasă. Joanne Merola, fiica ei, a mărturisit că Angelina Friedman a învins hemoragii interne, avorturi, dar și cancerul pulmonar. „Mergi înainte, mamă, ne vei supravieţui nouă, tuturor!", a spus Joanne Merola.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu