Emilia Clarke a dezvăluit cine a uitat recipientul pentru cafea care a apărut într-un episod din „Game of Thrones"

Postat la: 31.10.2019 - 17:39

Emilia Clarke a dezvăluit că actorul Conleth Hill, care a interpretat rolul Lord Varys în serial, a fost cel care a uitat paharul pe masă, potrivit news.ro.

Una dintre secvenţele celui de-al patrulea episod din „Game of Thrones", „The Last of the Starks", difuzat la începutul lunii mai, a făcut înconjurul reţelelor de socializare - într-o încăpere a castelului Winterfell, în timp ce Daenerys Targaryen (personajul lui Clarke) era aşezată alături de Jon Snow (jucat de Kit Harrington), pe masă apărea ceea ce a fost iniţial crezut că este un pahar de la Starbucks, dovedit apoi ca recipient al unei francize locale.

Actriţa Sophie Turner a învinuit-o, în luna mai, pe Clarke de greşeală, însă Hill a recunoscut la o petrecere înaintea galei premiilor Emmy, a povestit Clarke. „A spus: «Cred că era al meu, îmi pare rău, draga mea. Nu am vrut să spun nimic, pentru că părea că toată atenţia era asupra ta»".

Sezonul a fost, toamna aceasta, marele câştigător al galei premiilor Primetime Emmy, cu 12 trofee. Recent, a fost anunţat că un prequel cu Naomi Watts în distribuţie nu va fi realizat de HBO, după ce a fost analizat episodul pilot. Reţeaua a revenit, câteva ore mai târziu, pentru a anunţa că va pregăti un altul, „House of the Dragon".

 

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu