Draga Olteanu Matei visele ei premonitorii: "Iisus mă ducea în brațe, ca pe un copil"

Postat la: 14.01.2018 09:58

Draga Olteanu Matei şi-a dorit mult să ajungă atât de cunoscută şi a povestit unul dintre visele în care se vedea purtată pe braţe de Divinitate şi era îmbrăcată cu o cămaşă albă.

"Ștefan Bănică a plecat într-un turneu în Israel, a jucat atât de bine, că i s-a propus să mai vină. I s-a cerut să formeze o trupă. Înainte să aflu că am fost distribuită, am visat cu o lună înainte că eram în pustie, în Sahara. Mă gândesc că nu poți visa unde nu ai fost. Niște dune văzusem, în filme, cărți. Niște dune, un cer albastru și cald și pustie. Și Isus Hristos, îmbrăcat într-o cămașă de în, cu pletele pe care le știm, cu mir și ducându-mă în brațe, și eu eram într-o camașă de in, mă ducea ca pe un copil, din mijlocul nisipului s-a urcat o scară de fier, în spirală, pe o pltformă care ducea direct în cer, m-a lăsat acolo, s-a deschis o ușă și a intrat Isus pe ușă și am vrut să intru și eu. Mi-a pus mâna așa. Și a spus tu rămâi aici, mai ai treabă. M-a sunat Coca Alexandrescu să îmi spună că am fost distribuită", a declarat Draga Olteanu Matei.

Actriţa a explicat motivul pentru care s-a retras din teatru, motivând că tinerii trebuie să strălucească acum, este timpul lor. "Eu stau ascunsă la Piatra-Neamț, mă uit la munți, ascult păsărelele, am un trandafir superb în fața ferestrei, trăiesc, respir. Eu merg spre uitare. Să o mai ia și ăștia tineri din loc. Publicul care m-a făcut pe mine actriță, dacă nu ar fi fost el, publicul care ne iubește. Care nu știe ce să ne mai ofere. Îi simt aproape, îi simt plecați de mult, oamenii ăștia ne-au dat putere. E meritul publicului și talentului pe care ți-l dă Dumnezeu", a continuat artista.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu