Warning: session_start(): open(/home/epolitic/public_html/.tmp/sess_l2208mp5befc7ll7bvdr783s25, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/epolitic/public_html/.includes/init/session.php on line 12
Doliu în cinematografie! S-a aruncat de pe un pod și apoi l-a lovit un camion

Doliu în cinematografie! S-a aruncat de pe un pod și apoi l-a lovit un camion

Postat la: 15.05.2019 11:05

Doliu în cinematografie! Isaac Kappy a murit, luni, după ce s-a aruncat de pe un pod din Arizona și a fost lovit de o mașină. În vârstă de 42 de ani, actorul a postat un mesaj pe Instagram cu 24 de ore înainte să moară.

Autoritățile americane au confirmat faptul că Isaac Kappy a fost lovit de un camion după ce s-a aruncat de pe podul rutier Transwestern pe Interstate 40, unde a murit, potrivit unei declarații făcute de Bart Graves, purtătorul de cuvânt al Departamentului pentru Securitate Publică din Arizona. Chiar cu o zi înainte de moartea sa, actorul a scris pe Instagram că nu este un om bun și că a fost abuziv cu oamenii care l-au iubit.

„Nu sunt un tip ok. Am trădat încrederea multor oameni. Am vândut droguri. Am delincvențe fiscale. Am datorii. Mi-am abuzat trupul cu țigări, droguri și alcool", a scris Isaac Kappy pe rețeaua de socializare. El și-a continuat mesajul pe Instagram astfel: „Și în timp ce este adevărat că mi-am petrecut multe, multe ore căutând și difuzând informații despre actorii proști, am avut prea puțină grijă față de introspecția mea, pentru acțiunile mele".

Isaac Kappy a ajuns în anul 2018 pe primele pagini ale ziarelor din SUA după ce a fost acuzat că, în timpul unei petreceri, a strâns-o de gât pe Paris, fiica lui Michael Jackson. De asemenea, actorul american l-a acuzat public pe Seth Green de pedofilie. Isaac Kappy a fost cunoscut pentru rolurile pe care le-a avut în filmele Thor (2011), Fanboys: Razboiul fanilor (2009) și Terminator - Salvarea (2009). În afară de actorie, el s-a ocupat și cu scenariile de film. Kappy era nascut în 17 februiarie 1977, în orașul Albuquerque, New Mexico, USA.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu