Warning: session_start(): open(/home/epolitic/public_html/.tmp/sess_kipsgi52gscdmamr0u8vvpm3g5, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/epolitic/public_html/.includes/init/session.php on line 12
Dana Rogoz, scene de amor explicit în filmul regizat de soțul ei! Imaginile fac înconjurul României

Dana Rogoz, scene de amor explicit în filmul regizat de soțul ei! Imaginile fac înconjurul României

Postat la: 28.09.2019 09:55

Dana Rogoz, fosta "Abramburica", oferă fanilor săi o surpriză cu adevărat incitantă. Este vorba despre o apariție "fierbinte" în pelicula "Mo", film care este regizat chiar de soțul frumoasei vedete, Radu Dragomir.

Pelicula "Mo" va intra în cinematografele din România începând cu data de 4 octombrie a acestui an. Nu lipsesc scenele fierbinţi în care Dana Rogoz apare alături de actorul Răzvan Vasilescu. Cei doi au avut de filmat câteva scene de sex explicit - este vorba despre o scenă de sex oral şi despre un viol -, iar acest lucru nu a fost deloc ușor.

„Nu ştiu ce s-ar fi întâmplat dacă Răzvan Vasilescu nu ar fi acceptat rolul. Am filmt 13 zile la acest proiect", a declarat Radu Dragomir, regizorul filmului şi soţul Danei Rogoz, pentru click.ro. "Aştept demult filmul ăsta. (...) Am primit cadou scenariul de la Radu într-o formă aproape finală. Răzvan Vasilescu e un partener absolut minunat. (...) Mi-a fost profesor în Universitate, la repertoriu, dar n-am mai jucat cu el până acum", a declarat Dana Rogoz pentru aceeași sursă.

Radu Dragomir: "Trebuia să iasă bine şi nu ne-am gândit la altceva"

Radu Dragomir a declarat că e mult mai dificil să fii regizor decât... soțul Danei Rogoz, cu atât mai mult atunci când vine vorba despre o scenă de sex explicit în care apare chiar soția celui care regizează scena.

„E mai greu să fii regizor decât să fii soţul Danei. (...) Scena aia de sex a fost foarte dificil de făcut pentru că era o miză imensă pentru film, în primul rând, şi toată lumea s-a concentrat pe ea. A mers bine, toţi aveam acelaşi interes, trebuia să iasă bine şi nu ne-am gândit la altceva", a mai spus regizorul Radu Dragomir.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu