Ce făcea Simona Halep, în timp ce fostul iubit se căsătorea

Postat la: 27.05.2019 - 11:04

Costa Sponte s-a însurat duminică, 26 mai, cu Bianca Ghiorgache, o studentă de 20 de ani din Constanța. Ce făcea Simona Halep, fosta iubită a fiului lui Teia Sponte în acele momente?

Aflată în Franța, unde participă la Roland Garros, Simona Halep s-a plimbat pe străzile din Paris, s-a relaxat și a mers și la vot.
Mesajul transmis de Simona, duminică seara

Simona Halep a transmis duminică seara un mesaj emoționant. Ca o coincidență... gândurile sale au fost făcute publice chiar în ziua în care fostul ei iubit, Costa Sponte, s-a căsătorit.

Simona Halep (locul 3 WTA) a mers duminică după amiază la o secție de votare din Paris, unde și-a exercitat dreptul de vot. Ulterior, ea s-a fotografiat cu pașaportul în mână pe care era dovada că a votat, iar imaginea a urcat-o pe Insta Story. Desigur, nu înainte de a scrie un gând pe selfie cu ajutorul unor hashtag-uri, respectiv: "#amvotat #spercășivoi".

Cu doar câteva ore înainte de acest gest emoționant, tenismena noastră a publicat pe Instagram o poză în care apare îmbrăcată în noul echipament, în timp ce pe spate, înfășurat în jurul gâtului este un mare steag al României. Imaginea a fost însoțită de mesajul: "Gata pentru luptă!". Unii consideră că postarea Simonei Halep cu votul este subliminală pentru fostul logodnic, care a fost extrem de ocupat astăzi în ziua nunții sale cu aleasa inimii sale, Bianca... zi care este foarte importantă pentru România: au avut loc alegerile europarlamentare 2019 și referendumul pe justiție.

Simona Halep Simo o va întâlni pe Ajla Tomljanovic în primul tur al celui de-al treilea Grand Slam al anului. Meciul lor se va disputa cel mai probabil marți, 28 mai 2019, la o oră ce va fi stabilită ulterior, relatează prosport.ro.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu