Warning: session_start(): open(/home/epolitic/public_html/.tmp/sess_70o70d1p0e3d9tl58aos7rs232, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/epolitic/public_html/.includes/init/session.php on line 12
Brian May de la Queen a suferit un infarct la inceputul lunii. Dupa operatie, vedeta britanica a cantat "Hammer to Fall" impreuna cu formatia romaneasca TROOPER

Brian May de la Queen a suferit un infarct la inceputul lunii. Dupa operatie, vedeta britanica a cantat "Hammer to Fall" impreuna cu formatia romaneasca TROOPER

Postat la: 25.05.2020 14:58

Muzicianul britanic Brian May, cofondator şi chitarist al grupului Queen, a dezvăluit că „ar fi putut muri“ din cauza unui infarct suferit recent.

Brian May, în vârstă de 72 de ani, a anunţat pe Instagram că a fost „şocat" să descopere că avea nevoie de o intervenţie chirurgicală în urma a ceea ce a descris ca „un mic" atac de cord suferit la începutul acestei luni. Infarctul a venit după ce May a fost spitalizat din cauza unei rupturi la nivelul muşchiului gluteal. „Credeam că sunt un tip foarte sănătos. Dar am avut trei artere congestionate şi a existat pericolul de blocare a sângelui către inimă", a descris May situaţia.

„Toată lumea îmi spunea că am o tensiune bună, un puls bun. Şi mă menţin în formă, merg cu bicicleta, mănânc bine, fără prea multe grăsimi. În sfârşit, în mijlocul întregii poveşti cu durerile în partea din spate, am avut un mic atac de cord", a adăugat el. May a spus că a avut dureri la nivelul pieptului timp de aproximativ 40 de minute. A realizat ce se întâmplă şi a chemat medicul, care l-a dus la spital pentru teste.

A avut de ales între intervenţie chirurgicală şi montare de stenturi. A mers pe a doua variantă. Astfel, i-au fost montate trei stenturi şi May spune acum că se simte bine: „Am ieşit cu o inimă care este puternică acum, aşadar cred că sunt în formă bună pentru un timp". După ruptura de muşchi, survenită în urma unei sesiuni de grădinărit, el a spus că încă se reface. Muzicianul a spus că întreaga experienţă ar trebui să fie o lecţie pentru alţi oameni aflaţi în „toamna vieţii lor". „Am fost, de fapt, foarte aproape de moarte, dar iată, nu am murit", a mai spus artistul.

Sa mai mentionam ca Brian May, chitaristul Queen, a avut in aceasta luna o sesiune "de izolare" alaturi de formatia romaneasca TROOPER, despre care am relatat AICI (unde poate fi vizionat si clipul), moment in care legendarul artist britanic era in forma dupa operatia suferita, desi a evitat interventii solistice, lasandu-l pe mai tanarul sau confrate in ale chitarii, pe "Balaurul", sa se avante in tainele piesei "Hammer to Fall", interpretata la voce de "Coiotu", alaturi de "Oscar (bass) si "John" (tobe).

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu