Postat la: 13.07.2018 10:14

La sfârșitul lunii trecute, Anca Pandrea a reușit să păcălească moartea cu ajutorul celor doi câini ai regretatului Iurie Darie. Înainte cu două zile să i se facă rău în casă, unde a fost găsită într-o baltă de sânge, actrița a avut un vis premonitoriu care a răscolit-o cumplit. Ea și-a visat soțul, dar și pe Stela Popescu. Marea doamnă a teatrului românesc i-a transmis un mesaj soției lui Iurie Darie, care i-a dat fiori atunci. În prezent, ea a înțeles care este, de fapt, semnificația.

În cadrul unui interviu oferit recent, actrița a povestit că și-a visat soțul împreună cu Stela Popescu și că se simțeau foarte bine. Regretata artistă i-a spus Ancăi Pandrea în momentul în care ea l-a rugat pe Iurie Darie să vină la ea că trebuie să îl lase în pace, pentru că e obișnuită să stea singură. Dacă atunci a întristat-o visul, acum, soția actorului crede că, de fapt, trebuie să se concentreze mai mult pe lucrurile pe care le are le are de făcut aici, pe pământ.

"L-am visat cu 2 zile inainte de accident. Il strigam, iar el era de mana cu Stela Popescu. Zambeau, radeau, si ii spuneam sa vina incoace. Iar ea spunea: «Lasa-l, ca tu esti obisnuita sa stai singura.» Si se tineau de mana. Uneori privesc tabloul lui si i se schimba expresia ochilor. Si nu doar mie mi se pare, dar si oamenilor care vin in vizita", a mărturisit actrița în cadrul emisiunii "WOWbiz". În vârstă de 72 de ani, ea a mai dezvăluit că în ultimul timp a mâncat puțin și a băut mult.În prezent, Anca Pandrea e decisă să lupte ca să învingă problemele medicale, pentru că are o misiune foarte importantă: să termine o carte de scris.

"Eram singura, dar in clipa in care mi-au adus tabloul cu Iura am inceput sa constientizez ce mi s-a intamplat. Eu nu mai mancam, fumam foarte mult, beam destul de mult. Ajunsesem sa fumez cam patru tigari pe zi, sperand sa ajung la Iura. Dar nu am ajuns la Iura, am ajuns la spital. Sinucidere lenta, nu stiu cum sa o numesc. Mai am... mai am de scris cartea, dar vin si eu acusi! Nu mai am mult si vin, papusa mea! (n.r. catre tabloul cu Iura)", a mai spus cu emotie în glas Anca Pandrea

Vă reamintim că Stela popescu s-a stins din viaţă după ce a suferit un atac cerebral vascular. Ea era singură în casă şi nimeni nu a putut să o salveze. Celebra actriţă a fost găsită fără suflare în casa ei din Bucureşti de fiica vitregă, Doina Maximilian. Ea a venit într-un suflet, după ce artista nu i-a răspuns de mai multe ori la telefon. Stela Popescu a fost condusă pe ultimul drum duminică, 26 noiembrie. Regretata actriţă a fost înmormântată la Mănăstirea Cernica, lângă cel de-al doilea soţ, Puiu Maximilian.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu